K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Monday, December 21, 2015

1st DIMyself tudung DarlingHusna

Assalammualaikum geng!
Ada yg baca lg ka blog ceq ni? 
Kalau ada cer komen kat bawah nak tgk sat. Kihkihkih.
Takdak pa pun, kali ni ceq nak tayang tudung pertama yg ceq jait tuk Husna. Ciwi kan? Hehehe.
Yg penting sepp!
Tudung kindy jait sendiri, daaaan tudung pi ngaji seppp banyak tu..
1m kain jersey baru bopa duit, boleh dpt byk lai pulak tu. Pasti lepas ni match match kaler awning. 
Camna? Pass dak?
Tapi heran awat muncong ngat?


Macam ustazah kan?
Oklah ciowww!!!

Sunday, October 18, 2015

Brownies sedap dan mudah!

Ceq ni dah lama tingin nak buat brownies  kedot ni. Ingatkan susah... Rupanya sonang jaaa... Walau ramai yg share resepi, ceq tetap pecaya kat azlita masam manih. Sebab so far resepi ceq tapau dari situ belum pernah mengecewakan...


Ni hasil kejadian pertama


Bila dipotong



Sedap wooi... Wajiblah ripit kali kedua kan..


Satgi potong bawak pi rumah farah, kawan sekelas di syed putra...

Trylah buat, serious senang dan sedapppp

Thursday, October 15, 2015

Jalan2 Penang Hill

Serius lama gila 
Kanak2 ceria mmg excited aaa

Tak kanak2 pun excited hahaha
Nek train baruuuu


Mula2 takut.,, tp hafiy mmg takut sampai sudah!

Sampai atas, ujannnnnn!!!
Berjanggut gak tunggu.
Seriat sikit bolehla jln2 sikit

Mcm kat korea org kata... Ahaks!
Facility Dah improved baaaanyak.
Makin cantik.

Sukanya dia dgn gambaq ni
Senyum masih kontrol, jgn bg nmpak missing teeth nooooo

Okeh part paling best!
Nyummm nyummmm!
Eskrim tu rega 10hinggit tuuuuuu!!! 
Es kacang rm5
Oklaaaa... Sedap dan portion  besaq
Letak pulak brownies baru buat semalam
Pergh!

Ok trip yg best
Entah tahun bila nakpi lagi

Tuesday, October 13, 2015

Lobster pertama CharmingH@diff

Pada hari jadi dia yg ke 7
Dia taknak menan
Apa pun dia taknak
Dia nak lobster ja
Dah lama dia mintak
So mak pejam jalah mata
Tercapailah impian Hadiff
Anak happy, mak pun happykannn.....


Moga jadi anak yg soleh ya nak.,
Tapi janganla mintak nak mkn lobster tiap-tiap bulan... Kopakla mak, nak ooiiii!!!!

Personalized towels

Pukul 1pagi
Dan saya takleh tidoq
Jom layan tola sulaman bisnes syoq sendiri saya
If berminat, jemputlah ke fb page AnnarozyHKC



Lawa kan?
Banyak lagi kat page nun.
Maila singgah!

Babai!
(Dengan harapan satgi boleh tidoq dah)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...