Monday, January 25, 2010

FiNaLlY HaDiAh kU sAmPy jUa!!

Penantian selama 4 bulan akhirnya tamat jua...ingat tak contest My Rak Buku yg me dapat no 1 tu.. banyak kali me mintak status penghantaran hadiah dari organizer di blog peribadinya (ish..macam nak link ja nih..hehhehehe) ..janji nak hantar..xhantar jugak.. pastu setelah me bg hint-hint pada organizer nya di Anda suka join contest? di Ratu Hati... organizer msg akan hantar.. me still tunggu2 dengan penuh kesabaran..

Akhirnya....tibalahh yg dinanti2 di saat me dah putus asa...ewahh..macam ler mahal sangat hadiah tu... tp bestkan dapat hadiah..hatta brapa pun nilainya...

The thing is...mana2 forum yg me join, the she organizer pun join gak and actively lak tu.. so i do believe she knows siapa saya.. (sebab me use the same id..which is my name).

Anyway, thanks a lot ya for sending me the hadiah..and to those yg still waiting for hadiah from organizer, keep on chasing...itu hak kita tawww!!

Friday, January 22, 2010

No MoRe nEnEn fOr hAdIfFbOlAt

Dengan ini secara rasminyaa Hadiff telah meng"wean" off dirinya sendiri semalam..
Sian sangat eventhough dia naaakkk sangat tp bila dah kat lam mulut, ada reaction nak termuntah.. Dua kali percubaan tidak berjaya, Hadiff pun retreat xmo dah....

For me eventhough me belom puas breastfeed Hadiff tp I look at the bright side:-
1) I do not have intention to tandem nursing Hadiff dengan adiknya secara direct feeding but I do plan to continue giving him EBM after delivery..(InsyaAllah jika rezeki yg dikurniakan Allah cukup buat Hadiff). So in this situation I don't have to force him to wean off.
2) No more sakit pinggang masa breastfeed Hadiff tuk tidoq. Since masa preggie ni menjadi-jadi.
3) Hadiff now will have to learn to sleep without nenen as the tranquilizer.

But I am going to miss the 'look' I always get while breastfeeding Hadiff and tarik2 baju.

Sedih gak..huhuhu

AtTeNtIoN tO wInNeRs oF Me aNd mY PeT CoNtEST

Update of the prezzies

1st winner - Muhammad Irfan
-> your prize had been posted via GedEx yesterday tracking number 3177316555
Expected to arrive at your house today, harap2 ada org la yer kat umah sebab no phone was not provided.

Consolation Prizes
SitiSifir10 -sent hand carry
Diyalova - will be posted today via Pos Ekpres tracking number LG10 280 902 8MY
Aishah Megahasz - still waiting for the mailing address.. Aishah bagi naa...

Thanks ya!

MoRe bAbY PrOdUcT RecALL- pls spread the words!

Know about this from Ija's blog

You can check USA product recall in HERE

Graco Stroller Recall - 2010 Passage™, Alano™ and Spree™ Stroller Recall
Potential Problem:

The hinges on the stroller’s canopy pose a fingertip amputation and laceration hazard to the child when the consumer is opening or closing the canopy.

Injuries Reported: 7

Number of Units Affected: 1,500,000

Dates Produced: October 2004 through Feb 2008

Models Affected: 6303MYC, 6303MYC3, 6320IVY, 6320LAU, 6330CAP, 6330THR, 6330THR3, 6F00QIN3, 6F00RRY3, 6F03GLN3, 6G10CSE3, 7235GGA, 7235GGA2, 7236CDR2, 7237HOL2, 7237HOL3, 7240DNB, 7240DNB2, 7240MKL2, 7240MKL3, 7241DDH2, 7241DHO3, 7255CLP, 7255CLP2, 7255CRA2, 7255CRA3, 7255CSA3, 7255GPK3, 7255GRN, 7255GRN2, 7255JJB3, 7255ORC2, 7255WLO2, 7255WLO3, 7256CLO2, 7256SPM2, 7256SPM3, 7260BAN, 7260BAN2, 7260BAN3, 7260MRA2, 7260MRA3, 7260PKR, 7260PKR2, 7270BIA, 7270BIA2, 7E01JON2, 7E01JON3, 7F00LPE3, 7F00RSH3, 7F01FOR3, 7F02GLM3, 7F04TAY3, 7F07EMA3, 7F08DSW3, 7F08LAN3, 7G00DLS3, 7G00DLS4, 7G01CRL3, 7G04KRA3, 7G05GPR3, 7G06WSR3, 7G07ABB3, 7G07BAT3

Consumers should immediately stop using the recalled strollers and contact Graco to receive a free protective cover repair kit.

Details report is HERE

Please spread the words around.. Graco strollers are widely sold in Malaysia.

Thursday, January 21, 2010

HaNtU iCaK AmIk BuDaK KeCiK NiH!!!

Hahahahhaha... best betul.. sekarang me dah tau camna nak suh dak kecik keluar dari bilik air (bila dah lama sangat main air pas mandi), keluar dari bilik (especially bila tengah sebok tarik-tarik baju dari drawer)

Me just need to tune my voice to high pitch and said..

"Antu icak....ammmmiiikkkk budak kecik nih......"

dengan pantasnya HadiffBolat akan berlari keluar... hehehhehehe mission accomplished!!

Apa itu icak? Icak adalah cicak yg memang banyak kat umah..dan Hadiff eventhough he really excited tengok cicak...rupanya dia takut gak...cicak adalah the first living creature yg dia boleh sebut dengan clear.."ICAK"..hatta kucing pun dia panggil "ICAK"..kadang2 ikan pun dia panggil "ICAK".. cicak telah laa kan..

Gambar dibawah tiada kaitan dengan Antu Icak..just gambaq budak takut Antu Icak dengan Abah dia lenyek pisang tuk wat coq kodok...


Yesterday, I received a call from a company inviting me to a job interview at their premise. I applied for the job just a few weeks ago with confidence that they will call me for an interview..(since the nature of the company is almost similar to my current company (competitor) and not many medical company in Malaysia). I was excited at first but "Ok Oo.. I am pregnant".

Should I tell them that I am pregnant?
Can I just walk in the interview, impress them with my background and qualification while they are looking at my bulging belly and thinking whether they should hire me?

Well I decided to tell them straightforward. I do not want to waste the interviewer time nor my time.

I told the caller that I am 3 months pregnant and my due date is middle of July and I asked her to let the Dept Head know about this and let me know whether he still interested to interview me. She called me back half an hour later and... " We are sorry, it is not advisable to hire a pregnant woman. May be you can try again after your delivery"..
Ha haa..Well... sounds familiar right?

Hmm the sad part is:-
I have been eyeing for any suitable position in the company for the past 2 years..never they advertise any vacant job during my non pregnancy days (which equivalent to 14months)..

I do understand why they will not take the risk of hiring me (if I get laa kann)
I have to attend the interview on 4th of February
Most likely they will decide the best applicant by end of February
If I get the job, I will tender my resignation with 1 month notice early March
Start working early April
and off to maternity leave early July
It means that I will only work for 3 months before I pop!

So memang me tak dak rezeki... huhuhuhu

But I found something in WORKSMART
A pregnant woman is not obliged to tell the employer that she is pregnant until the end of 15th weeks before the baby is due. If you feel that you have not been given a job on the grounds of your sex, or on any grounds relating to pregnancy or children then you may be able to take a claim against the employer who was interviewing you. You should seek legal advice as soon as possible from your union or the Citizens Advice Bureau or an employment lawyer.

and HERE

Q : Do you have to disclose your pregnant in job interview?
A : No, and it's illegal for them to ask.

Bestnya if me got the job.. the distance between the factory and my mom and parents in law is just 15minutes!! Bestkan...

Never mind..next time laa..

Wednesday, January 20, 2010

BrEaDmAkEr OoOoOoOoo BrEaDmAkEr

Boss dah bg hint may be dapat lagi bonus bulan 2 nanti... huhuhuhu me tingin sangat nak beli breadmaker (kes xreti uli roti sendiri)... Bila habaq kat Mr Asben, as usual beli ja apa yg berkenan tp jangan jadik cam ritu tepung high protien yg Mr Asben beli sampy expired xguna-guna pun..

So naklaa tanya..kengkawan...
sapa yg guna breadmaker?
apa jenis breadmaker yg anda guna?
brapa reganyaa? (me xmaulaa mahal2 sangat)
apa criteria yg perlu dilihat tuk membeli si pembuat roti ini..

Me dah surf sikit..and found this Kenwood breadmaker yg seems to be easy to operate and the price fall under my budget..
Product Overview
  • Making simple everyday bread couldn't be easier add the ingredients, select the program, enjoy your bread!

  • Unique Rapid Bake button creates an everyday white loaf in just 58 minutes

  • Large, medium or small loaves can be prepared by simply selecting 500g, 750g or 1kg from the menu

  • Select from 12 programs, baking bread to suit your tastes; daily bread, or something more special can be achieved easily

  • Bakes great savoury loaves, white, whole wheat, French, gluten free and packet mixes

  • Satisfy your sweet tooth, making Jams, cakes and a sweeter loaf

  • Bake specialist loaves in your oven after using the Dough cycle, or use the pasta dough setting for meal times

  • With our 15 hour delay timer your bread can be ready just when you need it

  • Push button controls clearly marked

  • Great looking chromed detailing

  • 8 minute power interruption memory restarts your program without needing to start again

  • Clear LCD display with program status

  • 1 hour keep warm function

  • Light, medium and dark crust colour settings

Any suggestion?

HaDiFf MeNaNg HaDiAh sAgUhAtI sUgArIsSa- YeAyY!!

Cam xpercaya lak leh terpilih sebab penyertaannya memang banyak dan ini pun last minit punya entry..

Apa yg Hadiff menang yer..

Coloring book + crayon

Ho oo..hadiah ni agak merbahaya..takut nanti bukan buku yg dikaler tp dinding umah...

Tuesday, January 19, 2010

WinNers Me aNd My PeT

Dengan ini di umumkan pemenang contest me and my pet...
(drum rolll....)


mama Irfan

3 pemenang saguhati.

Aishah Megahasz

Diharapkan pemenang boleh e-mailkan alamat ke Annarozy[at]yahoo[dot]com

Sekian terima kasih kerana sudi join kontest yg tidak seberapa ini..

Wednesday, January 13, 2010

BaBy AnD nAtUrE sUgArIsSa CoNtEsT

Sugarissa aka kak Long is organizing a contest in conjunction with her new launching shop.
Mommies out there, let's join this simple contest!
Many great prizes to be won.
Just click HERE

"Roses make me think of you!!"
Name of the Budak kecik : *Muhammad Hadiff Raef Hazari

Monday, January 11, 2010

CoNtEsTaNtS mE aNd My pEt

Thanks to all my friends yg sudi join my simple contest.. I really enjoy looking at your adorable kids and pets.

Here are all the contestants..

1 - Sitisifir10
Nama : Uwaiys
D.O.B : 11 Nov 2006

Bukan saje Uwaiys, Arwa pun sama naik kalau tengok kucing. Bahagian yg plg diorang minat adalah ekor. Korang paham2 je lah kucing ni kalau kita tarik part ekor..ala2 kene gangguan seksual diorang melenting. Time ni kami kutip bg anak kucing liar ni mandi gara2 diorang mandi raya kat longkang depan umah mak saye. Dah mandi lawa2 gi anto kat mak dia nan garang, tak mengenang budi betul!! Buat masa ni, kami takde cita2 lagi nak bela kucing sbb nak waspada dgn bulu dia dan satu hal lagi, umi malas nak basuh CD, apetah pulak kalau najis kucing merata alam kan...hihi...


Nama : Irfan..
D.O.B : 12.06.08
Pet name : cepot.. :)
cepot ni dua beradik..dua2 jantan.satu lagi nama zack apron.color putih jgk..cepot ni yg lebih manja dr zack apron..tu yg irfan dok timang2 cepot jer..cepot ni pandai..tak penah 'membuang' merata2..klu terkurung dalam rumah, die pndi ;buang; dalam toilet.klu kat luar die 'buang' kat tmpt yg di sediakan.maknanyer x susah jaga cepot yg baik nih..hehe..cepot suka makan whiskes yg dalam tin mcm sadin tu..ngan ikan goreng..berselera die makan.klu bagi nasi die x brape nak..

3- Aishah Megahasz

Nama: Hadif Syahmi

Gambar ni diambil di Petting Zoo di Lost World of Tambun. Ada banyak pet dekat sini dan cute-cute sangat. Rasa macam nak tangkap bawak balik rumah.

4- Asya
Nickname : Asya
Age : 1 Year++
Pet Name : PooPoo
PooPoo adalah salah seekor kucing yang sgt cerdik & manja.. Asal2nya sy ltk PooPoo jauh dr Asya, cz tkut asya pegang bulu kucing (x baik utk kanak2).. Tp tba2 j PooPoo pergi k arah Asya utk bmanja... Trus j Asya tarik telinga PooPoo..
Sbnarnya sy & family sgt2 sukakn kucing,, n sy sendiri sudah membela kucing sejak dari kecik lagi.. Cuma sejak kahwin...n duk rmh sendiri sy x pernah bela kucing.. Tapi, mama sy ada membela 8 ekor kucing skrang.. N kesemua kucing2 sememangnya sdh dilatih n sdah tau dimana tempat utk membuang,, utk minum air.. Sbg seorg y cintakan KUCING... maka byk juga duit dihabiskan utk makanan..( ikan y direbus-spaya bulu kucing x gugur n bulu akn nampak bsinar, friskies, Vaksin-perlu cucuk ubt vaksin mgikut arahan doc & tempat tinggal kucing-sarang)

5-Eryna Raisya

Nama anak : Raisya
D.O.B : 17 Mei 2009
Nama Kucing : COMEL
(disqualified sebab anak umur less than 1 year..just sharing the photo)

huhu..pasal kucing ni ekk...sebenarnya buka kucing kami...kucing jiran jer..tp si comel ni slalu sgt dtg jalan kt umah kami...hemm..myb dia punya tuan xbg makan kot...slalu jer buka pntu dapur terus si comel ni terjah masuk n lepak kt umah kami..maknanyer kami xbrp tau ler sgt nk citer sal comel ni..yg pasti dia jinak n sangat comel......my raisya lak pantang tengok kucing..tmbh2 comel ni lak jinak sesangat n cute ngn bulunyer yg tebal...fuh...mmg ler favorite si raisya bila bulu tebal...blh ler dia pegang n main2 ngn bulu..mcm pict kt atas 2 arr...smpai cm2 skali geram nyer kt comel...actually mmg xsesuai ngn baby bab2 bulu ni..tp nk buat cmner mmg raisya xblh tahan..tang bulu 2 ler dia nk pegang...tp kami akan sntiasa awasi ar takut2 masuk hidung n mulut lak...huhu..tp penah jer raisya ni nk sumbat kaki kucing masuk mulut tp bukan comel arr..isk..isk...okla pasal comel n raisya...

Hanis lahir pd 12 April 2009
" tak pernah ada pet sebab tak minat..Hanis tak takut pula dengan kucing. Tu nak ikut
stail kucing (acam) duduk.
(disquaified as umur anak less than 1 year... just sharing the photo)

7 - ZaiKulim
Nama:Ahmed Akif Wirdas..
Umur :8bulan
(disqualified as umur anak below 1 year, just sharing the photo sebab anak zai comell sangat)

9- diyalova84

Nama : Hakeem yg bijak
Umor : to be advised by diyalova

Prizes for this contest..

1st prize
Coolababy One size pocket cloth diaper

3 lucky winners
Reusable bags tuk kegunaan harian..

The winners will be announced soon bila sudah dipilih oleh Mr Asben and my ofis mate..
Thanks for joining this contest and stay tune!!!

Friday, January 8, 2010

[STICKY MODE] CoNtEst - Me and my pet

Salam and Salam Sejahtera,

First time nih, me organize contest (means that contest betul2laa)... a very simple contest as I am a simple person...so xyah pening2 kepala..

We love animal especially those little cute kitty and bunny. Having Momo, Comot, Mr Whiskers, Putih or Angel around us can be advantageous as they can bring in happiness to the household.. well not mention all the health benefits that come from having a pet such as lowering high blood pressure, preventing heart disease and combating depression. So I always encourage my HadiffBolat to play with Kucing (ironically the name of the cat in the photo is Kucing) and also fish which is always ikan Haruan laa since we live in a house beside the paddy field (but ikan haruan is not our pet as they always end up in our kuali).

So without saying too much, here are the
rules an
d regulation tuk join contest nih...

1- Be my follower

2- Link my blog to yours

3- Place the contest banner at your side bar and link back to this contest entry and write a short review on this contest.

4- Upload a photo of your little one (seorang sahaja dalam satu gambar) with your pet(s). BUT since ramai yang xdak pet, you can submit photo of your love one dengan apa2 hiwan pun xpa...

5- Multiple entry is not allowed yer...satu sahaja penyertaan tuk seorang so better choose the most unique photo. Kalau anak lebih dari sorang, hanya seorang sahaja dibenarkan join.

6- Had umur anak from 1 year to 3 years semasa entry ditulis. Updated - umur anak dari 1 tahun hingga 5 tahun..

7- Please write the name and D.O.B of your cute little one (nama panggilan je naa) and not to forget the name of the pet(s).

8- Write something about the pet (s). It can be in english or bahasa or both.

9- Leave your jejak here so that I can terjah your entry..

10- This is NO VOTING contest, Mr Asben and my office mates will be the judges.

11- Dateline 8 January 2010 tengah malam.

Prizes will be updated later...of course something "GREEN" for you to use...

All the Best ya!!!

Wednesday, January 6, 2010

To tHoSe Yg LiNk kAn R.U.M.A.H.K.A.M.I

[Sila scroll further down tuk latest entry... toceyyy!!]


Saya tahu saya xglamer macam sesetengah orang yg ramai follower..
Tapi saya tahu ada kawan2 saya yang dah link kan blog saya ke blogroll masing..
Oleh yg demikian, saya berharap kalau laa blog kawan2 saya nih saya TIDAK link kan ke blogroll saya, tolonglahh tinggalkan komen di entry ini supaya saya boleh link kan..

Terima kasih kerana sudi link kan blog ini.


DiArY OoOoOo DiArY

How many diary you receive this year?
Me, break the record..received the highest number of diary from supplier compare to my fellow engineers... it can be an indication that I work well with many suppliers last year .*wink*
And this year, my company gave each one of us a notebook to be used during meetings..said that to standardize (hahh!! talking too much on standardization better standardize our salary with those in Athlone or US or better still pay us in Euro instead)..

BUT, despite getting all these diaries (which only contains a small portion of diary and the rest are all note pages..)...I cannot use any of it.. Hahahahah padan muka.. I still have to go out this lunch time (sayang, mintak izin naaa) and grab any proper diary in the nearest supermarket... hmmm may be The Store (the most happening supermarket here in Kamunting... ngehh..ngeh...ngeh...).

I am one of those yg cannot live without a diary..I mean cannot work without a diary.. I normally jot down all the things to do for tomorrow in the diary before I am off from work.. Mr Asben knows very well that I am a very the beri forgetful person..

So you all lak camna? Dah dapatkan diary pojaaan hatikuu?
Diary yg macamana yg you all semua suka guna?
Sharelaa dengan saya...

Tuesday, January 5, 2010

BuDak KeCiK dAn SpegETi

HadiffBolat sangat menggemari spaghetti may be sebab lembut kot so bolehlaa kunyah dengan gusi yg xdak gigi geraham tu...
dan sekarang HadiffBolat dah berperasaan yg dia dah besar so dia nak makan sendiri...
setiap malam kena mop lantai pas dinner dan baju memang dah kena berus dulu sebelum dicampak ke dalam washing machine sebab Pureen HAD memang xmampu hilangkan kekotoran tahap gaban degil ketegaq itu.

Cara makan:- guna tangan jaa tarik seurat-seurat (<--seurat?)
Bekas air Ben10 wajib ada kot tersedak nanti

Cedappppnyaaaa...pandai Angah masak..

Jemput makan yer kawan-kawan!!


Me minat sangat ngan benda alah nih, fullstops!

dah banyak ribbon dibeli, thanks to Mr Asben gak yg selalu teman bawak ke sana ke mari hunting for ribbon...sibek kat Prai nih banyak kedai buat bunga...so senanglaaa makcik nak cari yg berkaler-kaler...


Adey... rasa xbanyaklaa masa terluang nak berhobi2 nih... geram tengok hasil kerja tangan orang lain...diri ini terasa sangat kekerasan tangan.... buku dah beli...Mr Asben dah download banyak sangat dari you tube cara2 nak wat bunga tu laaa bunga nilahhhhh...

Ada sapa2 yg terrer buat RE nih? Kongsilaaa tutorial ker...reference yg best ker..

Makasih naaa...

Monday, January 4, 2010

Me MeNanG bEg DiY YuItSuMuNi - YeAy!!

Hahahahha..jangan jeless tau.... me joined a fun contest today organized by a friendly host and a very pro (or I would say extreme) breastfeeding mother, Puan Fid di Yuitsumuni.com (<---xmainlaaa [dot]blogspot) ..hehheheh Contest ni ala-ala isyarat panggilan di era... tunggu posting dan start leaving comments and sending sms... 2 DIY bags were on stake.

Apa yang makcik nih menang yer..
The announcement is at HERE

I spent only RM2 for the sms to get this DIY bag and can't wait for the bag to arrive!!

Rezeki di tahun baru.....


My first contest for 2010, Cutest Smile Baby Contest organized by MOBS. The prizes are awesome, and you should try your luck there!!

*Muhammad Hadiff Raef Hazari*
1 year 3 mons

Wish me luck here!!

NeW yEAR, NeW wOrKsTaTiOn


My First entry in the first month of 2010... I just came back from a looooooooooooonnggg holiday not on vacation but on a very thankful resting days spending time in kampung (will blog about that later). Though today is the first day working, not many had turned up. Few had to stay in school for their son/daughter's first day, my junior engineer on MC due to Chicken pox, another on EL and another just tender his resignation.. so now just me and my unfinished workload which I cannot do much today anyway...

Just finished moving all my stuff a.k.a rubbish from my previous cave-like cubicle to a slightly bigger cubicle (not to mention more space to put all my mumbo jumbo). But surprisingly, I had completed the packing and unpacking in just 1.5 hour. Thought I might need more than that considering my nearing 5 years service period in this company, I must have accumulated more rubbish..hehheheh.

Sitting in at this new cubicle felt a bit awkward with two chairs in front of my desk...well felt like I am working at a customer service counter.. Hopefully with this new year, bigger cubicle my salary figure will also be bigger!!!

Owh...hope I am still okay to wish you all Happy New Year!!
My New Year resolution?
I do not have any....aci dak?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...