K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Monday, December 21, 2015

1st DIMyself tudung DarlingHusna

Assalammualaikum geng!
Ada yg baca lg ka blog ceq ni? 
Kalau ada cer komen kat bawah nak tgk sat. Kihkihkih.
Takdak pa pun, kali ni ceq nak tayang tudung pertama yg ceq jait tuk Husna. Ciwi kan? Hehehe.
Yg penting sepp!
Tudung kindy jait sendiri, daaaan tudung pi ngaji seppp banyak tu..
1m kain jersey baru bopa duit, boleh dpt byk lai pulak tu. Pasti lepas ni match match kaler awning. 
Camna? Pass dak?
Tapi heran awat muncong ngat?


Macam ustazah kan?
Oklah ciowww!!!

3 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com

hailey said...

Hi, Great information! Would you please consider sharing my link to your readers? Please email me back at haileyxhailey gmail.com.

Thanks!
Hailey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...