K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Wednesday, July 4, 2012

SCFM dan Birthday Husna, Syaurah dan Aqil

 Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera,

Ini cerita dah basi...sebab dah lamakan...
23 haribulan 6 yg lepas ada gathering SCFM (Secret Club for moomies) aauwww mommies pun ada sekeret sekeret gak tawwww... sambil sambil tu sambut hari jadi anak-anak yg lebih kurang tarikh tu.
Apa lagi saya pun menjoinkan diri laa untuk hari jadi Husna.
So Syaurah 1 tahun, Husna 2 tahun dan Aqil 3tahun.
Since saya ni kategori dah last minit, saya ikut jaa apa Sara dan Nisha dah arrange...they did a superb job!
Memang semua cun!

Dari bunting yg dibuat....


Goody bag yg marvelous!

 

Dan of course laaa dress untuk birthday girls, Husna dan ekhemm Syaurah sama tau, saya yg jahit.
Suka tengok Husna pakai dress ni...dahlaa kembang dan labuh memang juuuuuuuuust nice.


 Kek yg menyelerakan! 
3 orang budak yg dah konpius sebab dah rasa macam artist!

 Sesi potong kek, paaandaii Husna pegang tangan Abang Aqil naaaa...nampak sangatt dia faham kena potong kek sama-sama. Masa kecik ja naa ummi bagi pegang pegang tangan..dah besaq nanti jangan pegang tangan bukan muhrim ya.


 Haruslaa mak-mak pun bergambaq gakkan... 
Nampak tak Abang Hadiff tu? sukaaa jaa nak interprem...hehehhe


  Husna suuuuka kek ni... berselera makan (dan mak pulak risau takut comot baju....ngeeeeee)


Abang Hadiff memang Hantu kek..so kalau takat parking sebelah kek itu adalah normal :p

Best kenal kawan-kawan baru..rupanya ada cikgu yg mengajaq kat sekolah menengah Sri Muda..heheh Suhana, dekat sangatlah kita naaa.
 

Ada jugak sambutan Hari Bapa...Mr Abah seorang pemalu..jangan haraplaa dia nak join hatta suku kaki..kekekke
 

Dah settle..best sangat perjumpaan tu...plan nak buat after raya pulak..haaa..bolehlaa celebrate birthday Hadiff dan Ummi sama...<--ada hati tuuu..:p



3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wah wah wah..seronok nyer diaorg!!

Rozy said...

hehehehheh..:)

* FAR * said...

seronoknya sambut besday ramai2..

di tambah baju yg cun giler tu.. masih berseri la besday girl.. ;)

hepi besday husna..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...