K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Friday, October 12, 2012

International Babywearing Walk 2012

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera,

Harini mood nak tulis in bahasa. So bahasa lah yaaa..boleh merepek meraban sikit.
Ini kira first time ni , saya join IBW, selama 4 tahun menceburkan dan mejebakkan diri dalam dunia babywearing, ni kira first time berpeluang join. Wohooo!! best ahh macam set artist! :p
IBW kali ni buat kat Queensbay Mall pada 6/10 yg lalu.

Paling best, despite En Abah yg terlupa nak bawak memory card DSLR dia tu, we had many paparazis available to snap, snap, snap! Phewwww! Selamat!

Meh layan gambaq sat na...courtesy dari asben Jessie Chew of Baby Vibes dan Doc Irma.

 Mula-mula kita ambil gambaq dulu ya... Syukur entah angin apa si Husna tu, rela jaaa dok dalam SSC. Tapi kena front carry sebab dia nak main henpon.


Botol ayaq adalah waaajib! kalau tak jenuhlaaaaa nak ayaq..nak ayaq...



Pastu, kita jalan-jalan..bila ramai-ramai macam ni, baru boleh draw attention orang ramai..barulaa depa aware dengan kewujudan babywearing :)
 
 
 Cantikkan mei tai ni, by Snuggbaby
 Ramaikan group kami..pssttt...cantik tak beg merah yg saya pakai tu? Beg baru maka ciwi sedikit :p

 Sekali sekala Husna meragam, teringat kat Mr Abah la tu. Baru sedaq Abah takdak.

 Berhenti amik nafas dan camwhore :p Penat woo carry budak 12 kilo tu.

 Sengeh aaa nak masuk camera :D

 Berjalan seiiringan dengan babywearing advocates :)


 Perasan tak baju kami sama? Hehehhehe



Ini Dayah, comelkan mak dan anak? Dan ring sling girasol amitola yg menawan tu..(saya dah siap dibs..heheheh)
Ini lah Northern babywearers :)

Kalau nak tengok baaaaaanyak lagi gambaq yg cantik-cantik, boleh tengok di SINI, SINI, SINI dan jugak SINI ya.

Okie itu saja hari ini..

Chowww!

1 comment:

Fara said...

Woww!!sgt kagumm!! I pnah tried wearing ring sling..tp at the end give up sbb lenguh sebelah bahu je..huhuhu. Any advice?

Fara
www.naturally-vitamin.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...