K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Saturday, October 26, 2013

Birthday CharmingH@diff dan DarlingHusn@

Assalammualaikum dan selamat sejahtera,

Cerita basi sebenarnya.. Dah dekat sebulan dah. Sambut birthday hadiff dan husna di Kindegarden depa. Simple tapi best sangat. Simple sebab kami cuma sediakan 2biji kek, bihun goreng yg simple dan goodies bags. Tapi melihat excitement kawan2 depa ni.. Mmg mengcuitkan!

Kenapa combine?
Asalnya nak sambut betul2 pada birth day depa, tp masa 1/7 hadiff dan baby kena demam campak. Dah alang2 postpone birthday Husna, combine ja lah. Seppp!! Hahaha!

Jom layan gambaq (post via iphone maka tiadalah watermark huhuhu)

Start dgn preparation goodies bag. Budak 2 org ni mmg excited, siap request mcm2 tuu..

Ni sesi bungkus kismis, nak beli cap ligo tu bapak mahainya.. Maka idea abah, beli timbang saja. Bijak!


Pastu sesi letak buah epal lak.


Inilah brg yg kami letak. Strictly no jajan! Wafer tu aci la kan.. Kunonnya nak buat benchmark kat parents. Toksahlah bg jajan entah hapa-hapa.. Stress mak! (Tapi rupanya tiada kesan.. Tetaplaa dpt jajan lepas tu)

HARI KEJADIAN
Kek mmg by request.
Hadiff- mau kek transformer mesti ada gambaq Bumblebee dan kawan-kawan. Icing kaler putih.

Husna- nak kek princess dgn icing kaler pink

Outcome
Gambaq did not meet their expection sbb kecik. Dan ada bumblebee ja, kawan-kawan takdak. Princess ada satu ja. Tapi kek mmg sedap!!!


Get ready nak mkn.





Sesi nyanyi dan potong.. Malu2 kucing pulak. 

Part best adalah makan.. Mmg berselera tgk budak budak ni makan. Tambah bihun byk kali. Laku sungguh bihun abah goreng.


Pastu Hadiff dan husna distribute goodies bags.


Ohh seronok sgt!
Next year nak buat lagi camni.
Terima kasih teachers di smart reader kids kepala batas. It was a really fun celebration!

2 comments:

Rizziela said...

seronoknya sambut birhtday kat school

Maria Rajab said...

waah bestnya...request nak kek ape lg ye..pandai...hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...