K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Tuesday, December 17, 2013

Dress for DarlingHusna

Assalammmualaikum dan Selamat Sejahtera,

When I received this letter from my kids' kindergarten teacher, I was what? Gown? Hehehhehe
If the teacher tulis dress, may be I will just let Husna wear those dresses in the wardrobe..tapi since gown means something yg extravaganza, haruslah mak dia si tukang jahit wannabe ni mula nak fikir jahit 'gown'.


Maka fikir punya fikir, macam2 designlaa plan nak jahit nyaa... terjahitlaaa layer dress ni...
Sudah lama pun nak jahit dress yg macam ni tapi biasalah...memanjang tinggal angan-angan... heheh





 Siap buat fabrik flower lagi..

Actually ni first time Husna pakai dress ni...sebab to you tell the truth, saya tak tidur langsung!! ahahahahhah
Lega sangat that she loves this dress..siap eksyen twirling-twirling atas stage lagi hahahahha

Kasut pun siap beli bagi matching..:p


Okeh!! Sekian jerlah update mak hari ni... ala-ala..belasah lah labuu

pst:-gambar Husna saya upload dalam fb dapat 125likes!! Pergh!! kalah jumlah like yg saya terima masa announcement birth Hafiy.. sabauuu jalah.  huhuuh

Yaa, saya ambil tempahan jahit dress ini.. tapi since very complicated (ehh taklaa sangat) tapi time consuming.. please expect upah jahit sahaja minimum rm60 ya..


Ciao!!
Rozy

2 comments:

nurbijen said...

cantik Husna pakai gown tu... Bertuah husna ada mama pandai menjahit :)

normas idayu Yusoff said...

cantiknya..sy pun nk try buat utk anak sy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...