K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Wednesday, August 13, 2014

Dapur baru saya


Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera,
Alhamdullilah, akhirnya kami dah duduk rumah sendiri.
Kosong lg, baru nak berlajaq deco deco rumah.
Bila dah join group deco rumah, huwaaaaa!! Pandainya depa deco susun atur barang!!
Mak mmg fail bab ni baq ang!!!
Tengoklah dapoq saya ni, bohsankan?




Ni extension rumah, harap dapoq ori...hugh!! Bapok kecik!!

Cabinet atas nak guna material 3G glass, next month insyaAllah boleh install dah.

Apapun, suka sangat ngan pull out basket ni, very functional! 

Plan nak cat wall dapoq tu, tp clueless toi nak pilih kaler.. Huhuhuhu

Ohh lani, ini laa hobi baru saya! Ngeeee.
Dah tak beli Charm Pandora dan dah tak beli kain... :p

7 comments:

Aty_Fared said...

besh nya dapur luar dan ruang simpanan banyak macam ni... puas hati.. :)

Kisah Si Dairy said...

ruang dapur memang nak kena cantik skit,,baru datang semangat nak memasak tu..hehe

Mila@Rimbun said...

bestnyer dapur besauuu

Rizziela said...

x berkesempatan lg nak exten dapur..teringn nak exten

AMIIZAA said...

cantikkkk:)

Josi Bunder said...

Home listings and homes for sale near your area.
Find your perfect property advertised by owner and real estate agent.
More details postallads4free.com

Rozy said...

dapoq besaq lagu mana pun, kalau malas masak takleh akata gak..hahahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...