K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Wednesday, September 5, 2012

Ohh kembali bersawang!

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera,

Ohh kembali bersawang yaaa blog saya.
Cepat betul masa berlalu, rasa macam baru ja saya update blog.
Heee takdak apa sangat yg special pun nak update.

Saya masih sibuk menjahit.
Tempahan yang masuk selepas raya sama banyak ja dengan sebelum raya.
Syukur Alhamdulillah...

Macam tak pecaya pulak dengan jumlah dresses yg saya dah jahit.
Banyak jugak..

Antara my favourites


Matching mommy dan dua orang anaknya yg berusia 5tahun (Sofea) dan setahun (Sarah)..Cutekan?
 

 Matching adik berusia setahun (Khaireen) dengan kakak Fatiha berusia 7tahun. Ceria sangat warna ni.
 Saya sangat suka fabrik ni. Sunny Happy Sky matching set untuk baby qaisara dan kakaknya Nina yg berusia 3 tahun.
Sepupu pun nak matching matching tau... Syaurah berusia setahun lebih dengan kakak sepupu balqis.
Ini pulak tempahan dari Zah yang dah lama kenal di alam cyber tp baru saja berpeluang berjumpa... kecik ja orgnyaa.... Zah tempah 3 dresses untuk anak daranya yg chomel tu.. Aqilah Irdina.. Siap ada entry khas untuk saya.. di SINI.

Kepada sesiapa yg berhajat untuk tempah dress dari saya..bolehlaaa melawat saya di AnnaRozy Homemade Kids Couture.https://www.facebook.com/AnnaRozyHKC

Terima kasih kerana sudi membaca ya.!

Hugs
Rozy

4 comments:

fiza said...

Cantik lah ☺☺

ummu said...

Cantiknya Rozy...

Maria Rajab said...

mau xbersawang org tu sibuk "merempit"..hehe..

Rozy said...

hehhe terima kasih semua..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...