K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Thursday, February 6, 2014

Tumbler Holder : - Syoq lak jahit!

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera,

Syukur Alhamdulillah... sejak saya try test jahit tumbler holder untuk Husna dan Hadiff, saya dapat order lagi dari customer. Selalu saya pesan pada sesiapa yg baru hendak ceburi bisnes part time menjahit macam saya ni, kenalah buat sample dulu, tunjuk kat org..dan pandai pandailaah promote. InsyaAllah ada laah rezeki kita tu.

Ini beberapa tumbler holder yg dah saya siapkan. Ada lg yg masih WIP.

Dua tumbler ini untuk Adam dan Sara. Dah selamat bersama mereka di London.

 Untuk 4 beradik bawak gi school.

Ini pulak pesanan dari mak dan anak.. Nak ada nama dan size tumbler ECO Tupperware. Hopefully muatlah, sebab saya takdak tumbler tu.,. ECO tipuwer adalah.. ngeeeeeeeeeeeeee

Dapa jugak request dari adik saya untuk jahitkan art apron untuk Yaya. Nak girly girly gitu..heheh sibek anak dara tu suka...phewww!


Kalau ada yg berminat, mailaa contact saya kat page Annarozy Homemade Kids Couture ya.

Babai!
Rozy :)

3 comments:

asyifa mustaffa said...

Cantik! Siap ada nma lg tu..:)

Mila@Rimbun said...

wowiii... cun ler rozy.
hasil mesin baru erks kiki

Rozy said...

asyifa,

tenkiu :)

kak mila,

ha ah..makin syioq pulak dengan singer tuu
sebab layan tebai2 mmg laju jaaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...