K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Monday, November 8, 2010

IcEpAck FrEe

My sister is a nurse kat a private hospital dan anak dia selalu amik antibiotik. And since antibiotik kena mantain in low temperature, normally hospital akan bg sekali dengan ice block yang besar gedabak. I did mention to her to keep all the ice block as I need it for my EBM, ulang alik bawak balik keja. Recently, she passed to me 6 icepack blocks.. Best-best. I don't have to buy any icepack to replace my almost hancuss MLO icepack.

These icepack blocks shall be converted to small size icepack to fit into coolerbag with several bottles of EBM (normally 6 bottles laa).

Ice block (thermafreeze), MLO ice pack and plasticbag (last time i used zipper bag yg org letak makanan tp pas pindah ni semua benda tak jumpa)

Reusable bag which I got it free from somewhere, same material as MLO icepack pouch to prevent sweating, food scale and a pair of glove

Cara
1- Timbang icepack MLO, so that we can make icepack with almost same size as MLO.
2-Ceduk gel masukkan ke dalam plastik.
3- Plastik yang mengandungi gel dimasukkan ke dalam plastik kosong supaya jadik double layer. Tahan lasak sikitkan...
4- Lipat kemas-kemas dan selotep dihujung.
5- Beg free to potong same size dengan pouch MLO tp tinggalkan sikit tuk hemp. Me malas nak jahit jelujur so nanti nak suh sapa2 tolong jahitkan.
6- Masukkan lam peti ais bahagian beku atau deep freezer anda.
7- Dah keras leh la guna.

Nota kaki:
Ensure that your kids are not around masa buat ni.
Eventhough you wear glove, please.. please.. wash your hand thoroughly before handling other things.

Hmm..thinking of giving away ice block2 tu..but how la? Ada org interested nak ka?
But prefer passing ja, sebab it is heavy.. post mesti mahal.

1 comment:

kakyong said...

owh begitu ya cara nak handle icepack tu... heheh. xde pengalaman dlm hal2 ni..

btw, signature dah siap..kalo nak tukor kaler font bgtau ya..

smik kat link ni
http://i1185.photobucket.com/albums/z353/kakyong_hy/Signature/rozy.png

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...