K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Saturday, February 25, 2012

Ice block free: sapa nak?

Kakak saya ni misi kat private hospital.. Anak sakit sikit jaa claim ubat kat spital.. So tanpa disedari rupanya dia dah 'ter'kumpul 2 plastik bag besaq ice block.
Dia offer kat saya kot i may need it but frankly speaking, i have more than enough of ice packs for my breastmilk. Plus i'm kinda stuck with my medela ice pack since my breastmilk yeild is not so meriah like it used to be.. 2 botol ja sehari.. Huhuhu.

So, dari my sister had to return back all the ice blocks to her hospital (gila jaki takmau bg balik kat hospital tu), she asked me to distribute to all my breastfeeding moms friends.
Ehh awat kejap BM kejap BI ni?
Tunggang langgang ja.. Hehe
Lantaklaa labuu..





So sapa nak? Free ni..

Tapi pick up saja boleh..

Lokasi:-
Samada di

1- bandar perda time opis hour
2- penaga time cuti
3- sg petani time weekend jika saya pi shopping grocery kat tesco selatan
Atau
4- kamunting kat kilang saya kerja bila saya kena pi sana (which at least once a week)

Jika ada yg berminat, email saya di annarozy@yahoo.com ya.


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

Ely Hasrul said...

adoii melepas.. xdpt nk amik sdr hihi

m@ri@ said...

br p perda smlm..tp bukan ofis hour pun..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...