K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Wednesday, February 13, 2013

Hadiah dari Monkey Tees dah sampai!!

Assalmmualaikum dan selamat sejahtera,

Ingat tak entry saya pasal saya menang hadiah contest blog dari over the sea? kat SINI
Seminggu jaa dress ni terbang dari USA ke Malaysia, kejap saja...
Cantik sangat...tp yg tak bestnyaaa saya request for size 5T, tp yg diterima size 6T.
Hmm..by the time Husna dah 6tahun kompem abah dia dah tak bagi pakai baju lagu ni...hehehhehe
Tapi tak kesah pun, sebab rasanya my niece muat ni, bolehlaa Yaya pakai as skater dress..


4 comments:

mizah said...

camtik! untung husna..dah la ummi dia pandai jahit,pastu menang dress cantik..eh,tp mmg besar sgt ke kak..

nazeef nazeem said...

salam kenal..bestnyer dapat bungaaaa....saya tak penah masuk contest..teringin jugak....follow me back ya

Rozy said...

ha ah besaq laa mizah... tapi takpa boleh bg kat anak sedara.

Rozy said...

nazeef nazeem,

itu bukan bunga daa...itu dress..hehhehe
follow you back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...