K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Monday, June 29, 2009

Hunting for Deep Freezer

I want Deep Freezer!! I want it!! I want it!! Hehehehe.. lepaskan perasaan..after again another disaster occurred.. again 10 X 4 oz cair after my foolish act by following my instinct! Thought that the only reason the tragedy happened was because pintu x tutup rapat.. but actually fridge tu dah bengong rupanya...

petang ni nak start my Hunting the Freezer.. hmm nak beli yg camnaa rrr??

camni okay x? hmm tapi ada tendency ku xtutup rapat lakk..walaupun senang nak susun and organize EBM.
Ni cam juai sekrim lak kan... though my hubby wat lawak..pasni kita leh juai sekrim mesia kann


Ni besaq sangat lak kann..cam nak meniaga frozen product pun ada..

Ni just nice for my EBM.. katna laa ada juai benda alah nih..


petang kan ku ronda satu Parit Buntar asking for quotation.. kena riki and compare dulu kann..

any advice nak beli brand apa and bopa rega nyaa...
really appreciate it!!

Zillions thanks in advance!!


2 comments:

sue said...

salam rozy..
sy pakai brand mistral.. dier claim low energy comsumption.. so far ok la.. baru pakai sebulan.. mmg jimat letrik.. tau jimat elektrik sbb bil sama jek mcm x pakai freezer.. sy beli saiz kecik tu (gmbr yg rozy ltk yg ke-4).. capacity 110L.. rm599..
kt kdai elektrik yg sy beli tu (kt a.star) ada brand pensonic & faber.. harga sama jek.. pnah tgk kt tesco brand elba..
rm 759.. saiz sama jek..
harap membantu.. =)

Dayah said...

Rozy..
dayah pun mcm nak rembat satu deep freezer ni, tapi tunggu anak no-2 la..so, Rozy beli dulu, nanti rekemen kat dayah pulak ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...