K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Saturday, February 20, 2010

[StIcKy MoDe] GaThEriNg RH.com dan SI.com ZoN UtArA

For new entry, pls scroll below...


Salam dan Selamat Sejahtera,

Saya nak ajak kawan2 semua join gathering RatuHati.com dan Susuibu.com Zon Utara.
Details seperti dibawah:-

Tempat : Taman Belia Pulau Pinang
Tarikh : 20/2/2010
Masa : 10pg - hingga abiss segala urusan
Tema baju : Hijau
Menu : Potluck

Agenda
1- Keselamatan Anak di rumah (tertakluk pindaan oleh speaker) by hubby Hana aka ibufarish
2- Babywearing dan cloth diapering by Shida (special topik breastfeeding while babywearing)
3- Breastfeeding talk by Dr Balkees
4- Drive test breastpump (sila bawak pam yg ada tuk ditest kawan2)
5- Lucky Draw (toke lucky draw - Aishah)

Turn-Ups
1- Rozy + Arie + HadiffBolat (spaghetti, sticker nama)
2- Lin + Hubby Lin + AdwanEncem (bihun goreng ngan cabai potong)
3- Ain + Najlatomey Mariza (silent reader SI-opismate) + Baby Aqilah - karipap dan coq badak
4- Shida _ Hubby _ Anis+ baby Irfan (pinggan dan cawan plastik)
5- Kikie + Hubby +Arane + Baby (Fruit Juice)
6 - Hana + Hubby + Farish + Baby Firas + adik ipar (pudding + ketui es)
7- Rinirini +hubby +Uda Mikael +Uda Rayyan (kek cekelat moist 2bijik + ciskek kalau rajin)
8- Aishah and family
9- Fiqa83 + hubby (mineral water)
10- Dayah + hubby + SI (nasi lemak)
11- Ibu Arifa + hubby + Arifa
12- Sara + hubby + H + H +Baby H
13- Ibu Arief +hubby+ lil arief (tat kastard)
14 - Durazali + hubby + Aidid +Airin (nasik himpit kuah kacang)
15 - Zah + hubby + anak
16 - Hafid + adik + 3org lagi + baby (naget goreng dan pengicahnya)
17 - Mamanoa + hubby + lil imran (mineral water size besar)
18 -As Zahir + Hubby (sandwich)
19- Umi_dd+ hubby +haziq + danish (muffin cekelat)
20- Sue + hubby + baby rayyan (fruit juice)
21- Adik ipar (Mala) + hasben + anak (kuah rojak sendiri bikin)
22- Sharilla = adik ipar + anak teruna + baby(dadih)
23- MamaBB + hubby + Bazli debab (bengkang kacang)
24 - Shirauzir + hubby + baby anas (kerepek)

Marilah beramai-ramai memeriahkan gathering kali ini....
jika berminat, sila inform saya tuk saya hapdet list turn-ups.
lupa pulak nak cakap, masuk adalah PERCUMA!!!!

Harap kawan2 leh war-warkan di blog masing2 naaa..

Terima kasih
Peta ke tempat kejadian

Gathering SI.com last year

kemudahan di Taman Belia Pulau Pinang

Swimming pool tuk anak2

20 comments:

Pah Zarihan said...

ku berminat gak....dah tanya hubby dia mcm ok, tp minggu tu kami br blk dr kl...takut penat plak nak pi turun pi penang blk....

kalo jadi, kami habaq kat rozy ek...

Rozy said...

wokehh pah..
mailaaa sini.. leh kenai-kenai

mamanoa said...

Rozy..ku confirm!! laki aku da amik leave 20 aribln tu..tp beb aku nk duk otel maner ekk???nk pi balik penang dr ipoh xlarat beb..
hang tau dak memana hotel bleh lepak..da la aku xtau tmp tu..heheheh

Rozy said...

beb! ko dok kat batu feringghi rr best sikit.. obernite kat sana malam sabtu..malam tu ko leh layan nite market yg super happening kat sana.. esok ahad balik r..

Ammi Sara said...

salam,
sory nyebok, nak tanya night market kat bt feringghi tu ada ape ek? mcm regular pasar mlm ke lg spesial? kita ni br 3+ bulan duk sini hubby futher study..
Pulau ni pun x abis round lg :-)

Rozy said...

Ammi Sara,

Nite market tu xmacam pasar malam kita... saya dan kawan2 saya masa stadi lu panggil pasar malam orang putih sebab pelancong ja ramai kat situ... so scene dia lain sikit.. jual barang pirate baju, jam, deco, cd macam2 laa...

izzahazfar said...

salam kak..
zah ni tak berapa aktif ratuhati.com dan susuibu.com leh masuk ker?

kalau leh..akak masukkan list zah sekali...insyaallah zah p ngan suami dan anak..

Rozy said...

zah,

xaktif pun xpaa...(xjoin forum tu pun xjadi hal)..
yg pentingnya kita timba ilmu dan kenal2 kan...

okes.. akak include nama zah

ApasH said...

Rasa macam nk pergi. Tapi cam segan sbb x aktif SI.com & RH.com. Tukang baca forum jer b4 this. Dalam byk2 blogger kenal mamanoa sorg jer..

Rozy said...

Apash,

xkesahlaa aktif ka x?
jom rr join.. leh kenal2...

ApasH said...

uisshh..lyiana + hubby + Qaseh tu saya ka?? blom konpem nk pegi nama dh naik?? huhuhu

Fid said...

selamat semuanya yaaa

selamat bergather2

Rozy said...

tenkiu fid!!

kakyong said...

rozy,
tahniah.. penganjur..
kalo dekat kakyong pun tingin nak join.. almaklumlah semua topik sgt2 mengena dgn diri... tp jauh nooo, lagipun kereta kami tak leh jalan jauh... kalo dpt dtg mesti best dpt jumpa ramai kwn baru...

selamat bergather2..

Rozy said...

xpa kak yong,

nanti kita suh mamanoa lak organise kat ipoh nun... kami turun sana sambil makan mee kari jasak..

izzahazfar said...

Kak...insyaallah saya bawa sate n kuah kacang...@ bihun..tengok mana yg sempat..

Adlina Husaini said...

mak aiii happeningnya akak :D anyway baru perasan tukar header ek..simple yet so niceee

mamanoa said...

wah..skali kira-kira da nk 50++ org join..wah!! meriah ko rozy..huhu

erk..aku kna organize yg kat perak ker??uiks???

xper kak yong!!! saya akan cuba..(tgh intai bulan mana yg xbz dgn court) sbb ader "org perak" ni duk tanyer gak naper BF-MOM kat perak mcm xder..
-uishh..gamai jer merata-rata..aku rasa dier yg xjumper..hahahaha

kakyong said...

mamanoa,
saper tu yg kata kat perak ni xde ibu2 BF...
jom2 kita pakat2 buat gathering.. heheh, Insya ALlah sure sokong punyer...

qaseh um masyitah said...

salam,selamat bergathering kawan2 RH dan SI di utara..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...