K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Wednesday, August 4, 2010

JaJaN LaGiK

Setiap kali HadiffBolat balik dari nursery, me will punggah beg Pooh dia..
Soiled CD goes into dry pail, baju bushuk masuk washing machine

Bag nursery HadiffBolat

Kadang2 klakar gak tengok apa yg Hadiff bawak balik dari nursery..
entah apa2..plastik keropok laa..yg kosong lak tu..serpihan plastik barang mainan laa...
Dan selalu gak bawak balik goodies pack yg ada cekelat, keropok and sweets..
mesti ada birthday sapa2 kan... Selalunya unopened packlaa.. dan me tau sangat sure bila HadiffBolat dapat, dia pegang erat2 pack tu sebab Hadiff memang takleh share barang dengan sapa2 pun..dan bila sampy umah, I am the one yg abiskan semua jajan tu..of courselaa pas HadiffBolat dah tidoq..hehhehe <--jahat dak?

Jajan yg Hadiff Bolat bawak balik just recently

Birthday Hadiff bulan 9 ni..ehh bulan depan la kan... planning nak bg goodies bag gak kat budak2 nursery..tp takmo bg cekelat, kopok atau yg seangkatan dengannya..
ingat nak bagi cookies, buah dan beberapa item lagi..tp takdak idealaa...

So leh sajes tak? Jajan tak mo. Thanks.

6 comments:

Pah Zarihan said...

kalo budget lebih tempah cupcakes yg mini2 tu hehe..best lak no anak dok nursery, mcm2 haa dia bwk blk

Afne said...

last week double H dpt 1 set buku mewarna & pensil warna. tp hana conquer haziq punya jugak haha

halimatun saadiah said...

sama ngan husna..blh katakan dlm seminggu mesti ada sekurang-kurangnya sekali dapat jajan..jenuh duk pilih plak yg sesuai je utk dia..atun pun xbrapa suka bg dia makan benda2 mcmtu..tp yela..yg kita tak bagi,yang tu la dia suka..dr bg jajan mcm tu,baik bg cup cake ke,muffin je,lg baik..

princess said...

salam, saya pernah kasi muffin, vitagen, swissroll.. memang tak suka kasi jajan...

Hanz said...

oh-ho..junk food..not good...

Rozy, kasi small biscuits..vitagens..air kotak..puding / dadih buat sendiri ker...

hani said...

cdgn..air kotak susu,koko crunch/bijirn yg dlm kotak kecik2 tu,n kismis yg Ligo tuh..bleh gak letak buah epal sebijik..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...