K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Wednesday, August 25, 2010

KiRiMaN DaRi DiAn

Hahaah... cam tak percaya ja.. dulu baca beberapa blogger dapat souvenir from Dian.
Dulu tak kenal pun siapa tu dian..I remember saying to myself, huh bertuahnya jadi kawan Dian..then terserempak Dian di Malaysian Babywearer forum..terus rasa macam kenal jaa... hheheheh. Rupanya dunia cyber kat Malaysia ni taklaa besar sangat tambah lak when we share the same passion kan.. And then macam tak percaya ja Dian nak bg the same souvenir to me too..
Pucuk di cita ulam mendatang laaa..
Tapikan Dian, macamnalaa hang leh cari masa nak menjahit2 ni?
I mean as a doctor, hang ada masa noo..Suka sangat ngan kiriman mu itu... siap ngan tulis surat tu yang tak tahan..


2 cloth panty liners, 2 pairs of cloth breastpad and a letter....

3 comments:

Adlina Husaini said...

bestnya dapat hadiah..semangat betui la menjahit pastu siap bagi kat org lagi..bagus2!

Pah Zarihan said...

aku nak jgk boleh? apa requirement? nak kena riki ngan dian ni hahahaha....
tu la kagum aku ngan dia....mcm2 leh jahit....SSC pun jahit sendiri...huhh hebat!

Rozy said...

ina,
rajinkan dia.

pah,
aku rasa xdak pun requirement.. ngeh..ngeh..
hang mintak ja dari dian..kompem dia bg kat hang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...