K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Tuesday, August 3, 2010

MaMaWay CoTtOn RiNg sLiNg

I had the chance to try another sling I have.. Mamaway ring sling, a prize I received when I won the slogan contest during 2009 Babywearing Week.

Location : Parkson Grand, Sungai Petani
Babywearing gear : Mamaway Cotton Ring Sling
Wearee : Baby Husna


Review:
1- It is a nylon ring, I am used to aluminium ring, but this ring is surprisingly grippy to the fabric.
2 - Easy threading, in fact much easier compare to SBP Ring Sling.
3- Once wear it, it is quite difficult to spread the fabric at the shoulder.
4- Slip!! See where the ring has fallen to, it suppose to be properly located at corsage position.
5- I could feel the pressure point at my back after a while..
6- But I love the colour.

Anyway, since dapat free kann (which comes together with a CD <--xpernah bukak tengok pun), I am going to keep this..though I might grab other sling on the way out.

4 comments:

Pah Zarihan said...

ya lah rozy,
nampak mcm hang pakai salah position, tp sebenaqnya dia slipped...tak selesa la jadinya...takpa simpan2, menang hadiah hehehe

CatlinaFly said...

cantiknya..

tapi kan rozy,jgn marah ye...baby tu terlalu jauh dari ur face..sebab tu rozy masih perlu pegang/ampu dgn tgn...kalau pakai cara betul, rozy tak perlu pegang..

pemakaian sebenar, biar sampai dagu rozy leh cecah kepala baby...as snuggly as possible...dan kain yg kat bahu tu, spread as wide as possible utk even the weight...sebab sepatutnya bahu tak rasa lenguh since baby masih kecil/newborn..kalau dah 7-8 kg mcm e-ein, memang baru 10 minit, dah sakit bahu :)..

sy bukan pakar pun, tapi pernah tgk contoh pemakaian ada kat http://snuggbaby.com dan www.jumpsacbaby.com.

Rozy said...

pah,

memang mudah slip.. xbest.

cat,
ms sy start pakai ok, lm2 dia slip so thats why jatuh sikit.

kakyong said...

rozy..
nampak semakin slim melim..
cantik & bergaya la ringsling tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...