K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Sunday, August 1, 2010

AnMuM EsSeNtIaL ReWaRdS Is bAcK!

Tak sia-sia me simpan all those pencedok susu HadiffBolat..
It is time to claim bonus susu,, hhehe
But before that...apa kehalnyaa susu nek harga banyaakkk sgt nih..ggrrrrrrrrrr
last time beli susu setin baru RM50 ke RM53 depends on sale... amboii haii lani nek sampy RM65...
Since this month beli 2 tin ja dulu so dapat 2 borang ja walaupun me ada banyak lg pencedok..
never mind rewards start from 1st August and ends on 31st October..
So saapa2 pembeli Anmum Essential, you can start sending your claim..


Mr Asben dok aim Handycam.. manalaa tau kot2 ada rezeki kann...

4 comments:

halimatun saadiah said...

anmumm pun naik ke??hadoi la..xtau apa nak jadi..banyak lak tu..sama ngan pedia sure..naik nak dekat 20 inggit....

HoNEybUneE said...

oooh dah naik ker...adeiii...sakit kepala la cam gini...tak tau sbb ada 2 tin lg dlm lemari...adess....byk tuh naik! yg rewards tu taun lepas saya leh 6 kotak susu...hehheheh...lepas la sebulan 2 tak yah beli susu...tapi leni dah naik la pulak...tau cam gini beli stok byk2...adeiii

CatlinaFly said...

huhu bila lah isomil nak buat contest cam ni ek...

Pah Zarihan said...

aku penah redeem anak aku nya Anmum (si kakak tu minum FM dr kecik)dpt towel...kalo kumpul lg leh dpt apa tah, tp aku mls tunggu hahaha...

yg anmum lacta aritu dok kumpul gak, tp aku tak lalu susu lacta tu....yg tu dpt blood pressure meter..cam syok gak hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...