K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Wednesday, October 13, 2010

TeNsEN!!


Saya sangat tensen
adeyyy
Bila tengah engorged
Bila tengah kalut
dan
Bila breastpump buat hal
Breastpump dah bengong gamaknya, betri macam loose
Aparaa medela ni... baru setahun lebih sikit pakai
Tu pun rehat lama 8 bulan tuuu rehat..


Kompem output pun akan tensen
Setensen tuan punya breastpump

Aja....................... cepatlaaa abis kelas..uhuhuuhuhu

**mode dah lama tensen dengan internet opis sebab xleh upload gambaq dalam blog**

6 comments:

ayu said...

uish...jgn tensen...nnt susu pun merajuk gak tak nak keluar...sementara tu, apa kata rozy try marmet??hehe..mana tau, setelah cuba ,suka plak ke..^_^

fisa othman said...

aduhaiii dapat ku rasakan kalau pam buat hal...:(

Rozy said...

ayu,

huhhh marmet!! lenguh tangan dan tengkuk tu..pernah dulu kena camtu.. rozy nih jenis tak tahan sabaq..

fisa,
kan..kan.... adeyy... sementara wktu, sumbat dulu kertas kat betri..lehlaa jalan gak

Nuroll said...

sabaq...nanti production ada kureng.....

Afne said...

sbr rozy. cuba pama guna tgn. kita tak biasa mmg sakit. buat pelan2. tp lega la juga dpt keluarkan ebm ;)

ajasu said...

Uhuuhuuu... seriyes tatoootsss... larii...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...