K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Thursday, June 7, 2012

I wish I have the mood to blog

Bersawang dah... blog ni
macam2 kunun2 nyaa nak di blogkan..taaapi hampehhh!!
takdak kesungguhan dah..ish ish..ish...

Ingat nak cita pasal family gathering di Genting tempoh hari..tapi tak terbuat jugak

nak buat wrap up Annarozy Homamade Kids Couture..dah 2 bulan hutang

Nak cerita update pasal budak-budak tu.... tak tertaip jugak..

Tak boleh jadik nih!!

Rini nak update gak apa2...

kawan-kawan ada tak terasa mcm saya rasa ni?
kaa era blogging dah nak berlalu?

for the start, tunjuk gambaq dua beradik ni dulu lah..
Satgi saya update pasal creations saya..apa lagi..dress dan skirt lah..hehhehe

Choww dulu okeh!


3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

baik lahhhh ~

Rozy said...

lorr izwaaa..hehe

* FAR * said...

tak leh stop blogging.. malas2 pun kena jugak.. hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...