K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Wednesday, June 13, 2012

Rezeki yg tak dijangka - Tissue holder

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera,

Ingat tak saya ada blog pasal hadiah hari guru untuk cikgu Hadiff?
Alaaa kat SINI tuu. Ni haa...tissue holder yang saya kata tu.


Pastu cam tak sangka pulak tak lama tu dapat order dari rakan blogger saya.
'Fatimah Man dari ibudalila.blogspot.com http://ibudalila.blogspot.com/
Min baru dapat baby, princess yg sangat comel...so as token of appreciation kepada misi-misi di hospital tempat dia deliver tu, Min order tissue holder dari saya.. (with of course tissue included inside it :) ). Semuanya 31pcs.. so saya buat extra 32pcs dan bg hadiah baby cloth wipes 2 keping. Kena laa pandai pikat customer kaannn... :)


Ingat saya dulu, masa saya lahirkan Husna, saya bg cupcake kat misi-misi kat Hospital Kepala Batas.  Ada saya blog kat SINI.
Cupcake ini.

Bagi saya agak renyahlaaa bagi cupcake ni sebab misi kan kerja 4 shift...masa saya bg kek ni ada misi yg tak dapat sebab ada yg off. Pastu macam susah pulak depa nak simpan. So tissue holder ni memang the best option ni.

So sapa2 yg berminat nak order, boleh laa contact saya naa...
harga saya rm3 per piece jika order lebih dari 30pcs.

Tapi kalau nak jahit sendiri pun boleh, bukannya susah sangat pun..tutorial boleh dapat dari SINI.
Cuma kena adjust size sikit, sebab tissue mat saleh besaq sikit kot.

Okie..itu sahaja untuk hari ini...
Have a nice day peeps!

XOXO
Rozy

8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah ~

Mila@Rimbun said...

buat gift untuk kenduri kawin or aqiqah pun ok kan...

* FAR * said...

tu namanya rezeki.. mula2 promosi baru masyuk.. ;)

Rozy said...

izwa,
Alhamdulillah..

k mila,
ha ah..ok gak camtu

faiz.
rezeki....

Rozy said...

izwa,
Alhamdulillah..

k mila,
ha ah..ok gak camtu

faiz.
rezeki....

Rozy said...
This comment has been removed by the author.
ibu_Arifa said...

oh ada kak rozy buat entry yer.. hihi.. baru sempat nak blogwalking nih. baby baru tido.
cantik tissu holder tu, MIL dan asben puji..kata kak rozy ni pandai jahit..semua cantik2 belaka :)

pas raya nak order dress pula tau..

Rozy said...

tenkiu min...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...