K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Thursday, February 24, 2011

AbaH BiRtHdAy CeLeBrATion '11

Masa birthday abah haritu Ummi kena pi team building kat Teluk Batik.
So kita tunda sambutan hari jadi abah ke hari ahad.
Hadiff memang suka kalau pi jalan-jalan kan.
Terutamanya kalau ada sekali dengan aktiviti mandi...itu memang wajib.
Pagi Ahad kita sudah bertolak ke Pulau Pinang munuju Hotel Park Royal.
Kita nak makan tengahari kat buffet di situ.

Ada clown berambut biru.

Hadiff dapat Blue Bear Balloon

Pertama kali Husna duduk dalam baby chair

Hadiff yang comot macam musang

Husna yang ketiduran dan Ummi yang kekenyangan

Pastu kita menju ke Taman Belia tuk mandi manda.

Hadiff dah tak sabaq nak mandi manda

Husna pun dah tak sabaq




Syoq oo mandi..



dan akhirnyaa kepenatan..

Sekian saja sambutan hari lahir Abah pada tahun ini..
Hari Lahir Husna bulan Julai nanti macamana ya..
Mujur Hadiff dan Ummi kongsi tarikh lahir..hmm sudah jimat banyak tu..hehhehehhe
Abah tak perlu spend duit sampai 4 kali sambut Hari Lahir.. :p



2 comments:

Farra Dhelina said...

muka ank2 akak kan, sebiji potostat muka akk!! ank mak nii..heeee

Ila said...

bestnyer gi jejalan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...