K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Tuesday, July 14, 2009

Hadiff dan air @Lake Town

Coretan buat Hadiff

Ummi tau Hadiff suka sangat men ayaq kan..kalau pas mandi mesti Hadiff keyau sebab Hadiff xpuaih lagi tepuk-tepuk ayaq lam bath tub.. kalau boleh Hadiff nak Ummi biaq ja Hadiff lama-lama lam tu kan.. biaq sejuk ketaq kann... Hadiff okay ja..

Sibek Mak Su suh Ummi potong keratan Metro..leh pi Lake Town free kan.. Hadiff leh berendam lagi kann.. padahal Ummi bukkannya baca pun paper tu.. Sibek Mak Ngah dan Pak Ngah ajak pi sama.. lagi ramai lagi beshh kann.. Abah beli pelampung tikuih tuk Hadiff...Ummi beli swimming suit tuk Ayuni <--pat inggit ja...murahh.. Bila sampy sana, Hadiff suka sangat..masuk lam ayaq Hadiff mulalaa terkapak-kapak<-vocab sendiri bila tengok Hadiff terober excited. Behhnyaa men ayaq kann.. Ummi pun syoq gak...dah lama woo xpi sana..
Ummi interprem sama

Makan and nenen kena jugak

Aikk posing cm boss ja

Ayuni tengok saja..dia xreti makan buboq nasi (anak nestum nih)

Abah dah janji nak bawak kita men ayaq kat Taman Belia pulak... tapi lani xleh lagi sebab asik uuujannn

2 comments:

Adwindaa said...

woooo tak ajak adwan pun noooo..... adwan besa pi sana mak uda banjer hmmm bkn banjer dpt tiket free harian metro gak, pi ramai2..maktok, tokwan, makuda, pakuda, paksu, pakngah, makngah, abg jimi, kak in10 n kak pu3 pehtu kengkawan makuda...tapiiii time tu adwan tak berendam pasai time tu adwan kat lam peyot mama lagik...hehehehehe...mama berendam kira adwan berendam gak la kan kan kan...

heheh nnti nak g taman belia ajak la adwan sama nooo... leh la mandi manda sesama....jgn lupa tau ajak adwan skalikkk...

Rozy said...

okes Adwan..
Nanti Adip ingatkan Ummi..
kita leh men rendam2 kann tepok2 ayaq kann...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...