K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Tuesday, August 18, 2009

Oohh Baju Raya...

Korang dah beli baju or kain buat baju raya?
Ku BELOM lagi.. huwaaaa!!!!
Awai sangat? Bagi ku Baju raya kena beli awai..sebab lani pejam celik pejam celik dah nak raya..
Dahlaa SAIZ ku nih bukannya SENANG nak cari saiz.. dahlaa bertema-tema..
Apa kaler tema family hangpa tahun nih?
Ku...kaler sama ngan tawun lepas sebab tahun lepas ku TAK RAYA..ngah pantang sehari HADIFF lahir...so pakai kain batik pelikat LAlaLAla.. HAH! nak cari kaler camtu laks... ADEY....

Mr Asben cakap..dia nak pakai baju melayu tahu lepas.. kaler KUNING SUSU

baju melayu budak kecik dah beli..SAIZ 0 kat kamdar...muuurahhh... kaler sama

Baju aku? Kuang..kuang..kuang... bila laa nak beli? Ingat nak beli yg dah siap.

Pastu.... xkan Mr Asben dengan Budak Kecikn nak pakai baju melayu seharian... sesangatlaa xlogiknyaa... Camna nak beli baju..specially Budak Kecik tu? Ngan selsema Babi butanih.. huhuhuhu
Mr Asben cakap beli online jaa... tapi ku surf2 kebanyakkannya baju BABY GIRL.. banyak laa..

sapa tau kat kedai online mana yg sesuwai???

Ahh... buntunyaa...

9 comments:

Mama Shinta Musraika said...

Tahun ni kami sekeluarga tema baju wana purple muda :)

baju kurung ku & shinta dah lama siap :) after raya nanti baru ku tayang hahahaha...

Aishah Megahasz said...

Wah..bestnye nak raya. Aishah raya dalam pantang. Tapi maybe tahun ni kaler tema maroon kot...sempat lagi nak fikir baju raya tu :D

ibu_arifa said...

saya sekeluarga pun tak beli lagi..tema pun lum ada lg..nak p kedai beli pun tak de mood..risau H1N1 tu!

semagat nak raya..tp baju tak de lg.. tension!!

sama lah..thn lepas saya pun tak raya jugak..dlm berpantang hari ke 7.

Dayah said...

bju raya..tahun ni taktau lagi tema apa...last year purple..thun ni ikut dan ja kot.

baju Shukrina dah ada..beli dari bulan 3, bulan 6, sampai ke saat ini...heheh..cuma nak tunggu maksedara siapkan baju kurung ja utk dia ni..

ummi pulak dah ada..siap awai, bln 4/5..mmg dayah jenis buat awal..fesyen/kain outdated ka lantakla..janji ada baju baru...

byk online store..tapi tulah byk gegirl punya stuff...

Rozy said...

Mimie,
Purple muda... cunnn..

Aishah,
Aikk!! Sempat lagi tu.. kan raya ngan kain batik ka?

Ibu Arifa,
Memang pun, sebab ridau H1N1 tulaa Rozy xbeli2 lagi baju raya

Dayah,

sure berbundle baju syukrina kan...

puan punyer said...

salam kenal... cuba g manjaku happy online erk... ku suka baju boy kt situ...... nak try Cloth diaper http://juallampinmoden.blogspot.com

Ely Hasrul said...

xbeshnye raya dlm pantang xdpt mkn hahahahaha sama la aku tahun lps pon xraya gak sbb gemok hahahahaha patu tempah baju before pose.. time raya xleh pakai sbb sume baju beso2.. tahun nih mmg nk pasang badan arrr .. soping online xtau sbb aku bijak soping dpn mata hahahah

Ely Hasrul said...

xbeshnye raya dlm pantang xdpt mkn hahahahaha sama la aku tahun lps pon xraya gak sbb gemok hahahahaha patu tempah baju before pose.. time raya xleh pakai sbb sume baju beso2.. tahun nih mmg nk pasang badan arrr .. soping online xtau sbb aku bijak soping dpn mata hahahah

mamanoa said...

beb..da dpt da kedai online maner tuk bb boy..i pun susa la nk carik bj tuk imran

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...