K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Thursday, October 22, 2009

To all contest organizer - Pls take note!

Salam,

This is a kind reminder.
Saya nih saja jer nak remind to those yg akan organize contest (termasuk diriku ini)...
Pls..pls...pls.... jangan ler bg org yg jadik pemenang tu menunggu2 hadiah macam Bulan jatuh ke riba...
Kalau dah xleh antar lagi because of any hindrance pls let the winner (s) know...
kesian tau....huhuhuu
Itu aje posting untuk harini sebab saya sangatlaaa tahap gabannya seboknya...

Have a nice day!!!
regards
Rozy

4 comments:

BoeyJoey said...

Agree agree :-)

Btw, I'm hosting a monthly giveaway of $200 US cash at http://boeyjoey.blogspot.com/2009/10/im-wishing-for-something-sparkly-for-my.html. Very easy to participate; go check it out!

Sitisifir10 said...

Mmm...jika nota ini ditujukan buat saya, saya pohon maaf tapi saya rasa segan untuk bg excuse bg pihak penaja Rozy...sedangkan saya kerap juga menghantar mesej bertanya tentangnya...

Saya juga ada bbrp hadiah yang belum dapat dari contest organizer tapi saya tak seberani ini untuk minta hadiah saya...kalaulah saya punya lebih keberanian...

Sitisifir10 said...

by the way, contest anjuran saya yang sebelum ini, hadiahnya pemenang itu dapat sehari selepas pengumuman... membuatkan saya serik untuk mengendalikan contest jika hadiahnya bukan saya sendiri yang sediakan...

Rozy said...

salam sitisifir10,

nota ni saya tujukan secara general, tiada niat tuk finger pointing mana2 pihak.. tp kalau mana2 contest organizer ada terbaca dan boleh menerima teguran ini, saya sangat bersyukur... kita join contest pun secara suka2 tp kalau dah menang of course kita expect hadiah tu akan sampy pada kita.
for me, lambat pun xkesah as long as keep me updated dengan status.. mudah saja..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...