K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Friday, April 16, 2010

S.O.S - Saya nak beg baru!!

sticky mode n3.. for new entry pls scroll below ya!!
Thanks.

Hi kawan-kawan.. I am really desperate to get a new bag.. My super large beg dah terkoyak pun kat zip...

Alangkah bestnya kalau dapat BEG BARU kann..

Lagik best kalau beg yg saya dapat tu BEG FREE kann..

So apa kata, kalau kawan2 sekalian..tolong saya dapatkan beg baru yang free..

Senang saja... just klik kat link ini-> BAGSKAKI

Klik banyak kali dan bila2 masa pun takpaa...

Terima kasih yg sudi sumbangkan tenaga tuk klik ke link ini

Really..really appreciate it..

Cita sikit bab BAGSKAKI ni yer.. ni adalah blog menjual beg yg sangat mahal (kalau beli kat butik) tp blog nih makes the bags affordable tuk org2 macam saya nih (bajet kann ciputtt) dan BAGSKAKI juga jual Malaysian product gin&jacqie.

Antara beg yg menarik dihati saya..

Cantik kann...

Sebenarnya semua orang ada peluang tuk dapat beg free taww...

Kalu nak tahu details, just singgah ke MomsBloggerPlanet

Ooopss lupa lak.. sapa yg tolong saya klik ke BAGSKAKI, pls tinggalkan komen...

Terima kasih

XOXO
Rozy

7 comments:

Hazu~ said...

Salam ziarah..

Singgah untuk baca tentang susu ibu.

Saya ada klik2 di link di atas.

ainazura said...

rozy, sy slalu klik utk rozy, nak tolong rozy dpt beg t, slaam kawan dr sy... ;)

Rozy said...

Terima kasih naa Hazu dan ainazura...
salam pekernalan..

makcikrehan said...

lawanya beg idaman.
kalau MR, kena posa sebulan baru leh dpt ni! hahahaha

Rozy said...

makcik,

kalau saya mau 2 bulan posa tuuu...
beg jaa idaman..mampunyaa belum lagik..hikhikhik

Rya Rizyana said...

klik je kan? dah kelik 2 kali.. jemput singgah ke blog saya..

kakyong said...

rozy,
gud luck semoga mencapai idaman hati.. lawo tu beg biru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...