K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Thursday, April 29, 2010

BeStNyA BiLa dIhArGaI...


Ingat x n3 saya yg konon sebok sangatlaahh...
yesterday, my MD called me and gave me this appreciation gift.
i guess in a way to show me how they really appreciate my sweats and tears to complete this project...
rasa dihargai? of course!!
TAPI
kalau increment leh up lagik? lagikk bagusskannnn... hehheheh

apa projek saya wat?
saya mereka cipta endotracheal tube tuk org2 sakit yg memerlukannya di hospital.
but not for Malaysia market, version ni for USA sahaja.

5 comments:

Ely Hasrul said...

clap clap clap! mintak2 naik gaji plak aminnn

Adlina Husaini said...

wow weeeeeeeeeeeeee!!!
bestnya..teror la mak hadif bolat neh

Rozy said...

Ely,
thanks!
tu rr gaji up sikit lagik kan best..hehehhe

ina,
bukan terrer pun..dah keja camtu...

scudmami said...

wahhh itu ke projek mega nye...
buat ETT Rozy?? cayalah... tere nye...
apa spec yang special nye???

leh la market kat msia ni?? Kot2 bleh kurangkan ventilator associated infection ke?? hahah bleh ke??? dah mende dok dlm tekak kan... but who knows ehh???

Rozy said...

norley,

ISIS yg aku wat tu memang tuk prevent VAP pun.. malangnya memang benda alah ni xkan dijual di mesia unless ada org beli from sales kat singapore.

ISIS ni leh wat mucosa suction tanpa perlu masuk suction catheter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...