K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Monday, April 18, 2011

UmMi SUkA sGt PyJaMa bAbYgAp

Ummi suka sangat dengan pyjama babygap..
sapa lagi yang suka...ANGKAT TANGAN!!
Ummi wants to buy more and more!! <--ish ish...
If you know where can I buy at a verry reasonable price (must be below RM25 laa), please shout here okay!!

10 comments:

shima said...

Skrg byk jual rm 25 kebwh.tp kena beli dlm byk2 ler skit.dlm dua tiga helai..ehehe...skrg rasa nya nk murah dh.pasal pyjams tu ada kluar design baru lgi kan

Ely Hasrul said...

rozyyy betol2 ikut muka ko lah! hahaha.. nk harga rm25 ke bwh kena beli byk.. ko msg no tepon ko kt fb aku - ely hasrul, bebila aku pg kedai borong aku sms ko bgtau harga .. nak? hahhaa

sharina said...

Sini,RM24: http://qies-syomelicious.blogspot.com/

Sini, RM25 BUT 2pairs RM45: http://stylokidzone.blogspot.com/

Sini,RM22/RM24 depend on design..nampak sedang promo tadi RM18: http://www.permatasofea.com/

okay..hope can enjoy the shopping for your cutie pies!! :)

rubyhanie said...

ha`ah la mmg cute pyjamas baby gap..tp kn husna pakai size apa?rasanya susah nk cari yg 1yr ke bwh punye size...

Rozy said...

shima,

ha ah..biasa kena beli byklaa..

ely,
wokeh..nanti aku tinggaikan nomboq aku no..

sharina,

tenkiu so much!!!
off to the said shop.

ruby,
husna pakai yg 18-24mo.
baby gap ni kecik..kena one size up.
besaq sikit pun takpa sebab dia snug fit..leh pakai lama.

.heidee nor. said...

Rozi, maybe u shud try check it out kat FOS. better quality compared to those yang jual kat some of blog sales. tapi the only problem is sometimes tak dak size or ada baju seluar tak dak and vice versa.

i baru je tulis entry pasal baby pyjama yesterday... hehehe...

Rozy said...

heidee,

I memang ada intai2 gak kat FOS, tp FOS sini belum jumpa lagi pyjama..romper banyaklaa..

ehh sama lak kita punya instinct. :)

Anonymous said...

Hi! Jalan-jalan cari pyjama terjumper blog u plak...so far kat sini plg murah afamaya.blogspot.com

E`n1x said...

oh i pun like jugak. DD1 has 3. if you nk beli i pun nk beli skalik? i haven't bot for DD2 yet tho, i still use MC sleepsuits for her =D

kakyong said...

memang comel pyjama baby gap ni.. kakyong kalo ade duit lebih memang nak beli lagi utk anak2..


n3 terbaru kakyong.com
Tak mudah nak gegar 1000 blogger
akhirnya ku sedar diri
Kenali sahabat ibu : Shira @ AshAnas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...