K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Monday, November 16, 2009

PrOdUcT ReViEw- SsC BoBa OrGaNiC

Received CHESTNUT BOBA ORGANIC last weekend..never had a chance to test it as we were soo busy attending kenduris.. Last nite we took pics at Stesen Keretapi Parit Buntaq tengah2 malam buta.



I can't compare to any SSC as never try any...being a first timer to SSC, I would say:-
1- easy to wear front carry, never had chance to try back carry
2- Feel so tak fehpening feminin compares to wearing ring sling
3- Comfy and so soft
4 - Hadiff cam restless sikit lam ni, may be tak pernah try kot.. he soo used to sling and pouch...
5- I did not feel the weight as it is greatly distributed.

In short, I would say this is a worth buying!! But I guess, only Mr Asben will be the wearer..not mee... xlaratlaa nak bawak hadiff..

5 comments:

Sitisifir10 said...

Haih...Stesen ketapi dgn umah kami tak dan 3 menet pun...

nadnye said...

never tried SSC before.. nampak cam comfy jea kan.. mula la tu :>

Rozy said...

sitisifir,
umah kat taman sempadan kan....

kak nad,
sila-silalahh menjebak kan diri anda..hehehhe

Sitisifir10 said...

kat tmn sempadan tu umah mak...mine kat pekan baru . bila nak singgah???

Salwa said...

Rozy
my mom pun org PB
kami tiap2 raya mesti balik PB
dulu masa zaman skool tiap kali balik KL mesti naik keretapi kat stesen tu
huhu

btw nak tau berapa harga SSC ni?
setakat ni yg paling murah ipernah jumpa Littlepods SSC RM199.90
Material nya camne panas tak?
i mean utk baby yg duk dalam tu?
sebab macam SSC Beco, material nya tebal,so kalu kat Malaysia ni berpeluh2 baby memakainya
hehehe.
share la jugak kat kedai mana beli
tinytapir ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...