K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Tuesday, November 3, 2009

HaDiFf WiTh HiS nEw gErEk!

Dah lama xpost cita terkini HadiffBolat..


Hadiff dapat gerek (read:basikal or beskat) baru, a cheap beskat for him to main2 kat umah Nanie the Nanny..The reason I bought another beskat is Nanie told me that Hadiff selalu dok ushar2 beskat jiran... pegang2 kat celah pagar.. sian lak dengar..huhuhuuh. So I decided to buy a similar beskat, sharing basis with Mr Asben..found the cheapest yet safe beskat at kedai Mak Nya in kepala batas..only RM38 though I bargained for RM35 <---kedekut tul itu mak nyaa..

Hadiff seemed to like it almost instantly especially dengan pot pot (read:honk). See below bawak balik pun susah sebab dia nak pegang gak beskat tu lam keta...so we ended up fully reclined the co driver punya seat to allow him touching his new beskat. Ohw..this time he still tried to sit inside the rear basket...tp kali nih sah2 xmuat..jatuh tergolek gaklaa...


Gambar dibawah, gambar orang merajuk sebab kenot play with tissue paper kat a Siamese restaurant...huhh macam-macam..

4 comments:

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

hamboi, hepi sampai tak nampak mata...

pastu napa tertonggeng majuk tu? hilang hemsem..camne nak jd hero filem hindustan gini kalau sikit aje dah majuk..

Ely Hasrul said...

hadifff.. nak tompang...

Nuroll said...

yeay! hadif bolat dah ada gerek! gerek sih!!!

MrsAdi a.k.a June said...

reason beli beskal 'sempoi' utk amsyar pun sbb pengasuh cerita berebut beskal ngan beskal kakak2 dia yg dok sekali mak awi dia jaga...mcm mane pun msti nk penuhi ape yg anak hendak.. tok sah yg mahal, janji org ada, dia pun ada...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...