K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Friday, July 2, 2010

ThE ArRiVaL Of bAby H #2

Salam to all,

Just to let you know I had given birth to a 3.3kg baby girl, yesterday at 5.31pm in Hospital Kepala Batas. Thanks to all the wishes.

regards
Rozy, Arry, Hadiff and baby H
ward 2A, HKB

13 comments:

MRS. K said...

congrax dear!
slamat berpantang!!!

makcikrehan said...

superrr congrats!! take care ya.. nnt upload gambo baby H :)

CatlinaFly said...

kat kb?tahniah! suke bau baby newborn..windu hik hik

fiza said...

Congrats rozy, selamat berpantang & slamat menyusukan baby (^_^)

littlehumblelynn said...

congrats.........rasa macam cepat jer!!

Farra Dhelina said...

congrts sis!! selamat berpantang yea!! ;)

izzahazfar said...

tahniah kak!

Dayah said...

congrats Rozy...ada masa kami p jengok.. take care selamat berpantang and happy BFing ..

Hana Seman said...

Tahniah Rozy,
nanti upload gambar yer...
Jelesnya tengok orang dah dapat sepasang ni

Aishah Megahasz said...

Tahniah Rozy. Baby H tu nak letak nama apa? Jomla letak nama Hana boleh kawan dua dengan Hana Alesya.

Hana: Takpe ada rezeki lepas ni boleh dapat girl sama macam Aishah lepas 2 boy baru dapat girl ok....

Melor said...

tahniah rozy.Melor pun dok menunggu hari je ni. moga kita dianuragahi anak2 yg soleh dan solehah ye

mirah said...

tahniah rozy, alhamdulillah dah dapay sepasang ya. Ok selamat berpantang & happy breastfeeding k.

syikin said...

syoknya dapat baby, tahniah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...