K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Monday, July 19, 2010

RoCkEr fOr BaBy hUsNa

We need a bouncer, not now but eventually we will need a bouncer.

Why?Taska Ilham uses bouncer for the babies.. I am very grateful for that as Taska Ilham does not use Buaian..takutkan dengar banyak cerita pasal buaian ni kan?
But since, we had discarded Hadiff's bouncer yg dah takleh guna tu..dah patah rioq, and
instead of buying a cheap bouncer (murah2 pun mau dekat seratus gak) and plus we did not spend much for Husna as most of the things can be recycled... we decided to buy an expensive Fisher Price Rocker (expensive for me laa).

I searched the net looking for sales.. banyak o9 shop bg diskaun.. and of course I looked for free shipping.. (save the traveling expenses, time and I have looked around before in supermarket, memang susah nak ada diskaun).. so since the sales ada dateline, trus beli without much hesitation.

masa bukak kotak..adeyy..mampukah me pasang sendiri benda alah ni..
how I wish Mr Asben is around..

Tadaaa... boleh jugak ekk Puan Rozy nih pasang..

Husna leh laa merasmikan rocker dia smpy pukul 6.30ptg ja,
nanti Abang Hadiff balik, bg Abang Hadiff conquer ya nak..

Nak wat product review, tp nothing much to say yet.
The application seems interesting since can be used from newborn to toddler.
Will write about this later.

5 comments:

ayu said...

rozy : waaahhhh..kebetulan lagi.. rocker yg sama ni pun ayu ada..beli masa kegunaan hariz dulu..skrg ni plak, danial plak la yg pakai..sesuai sgt dari newborn to toddler kan... la ni depa dok kongsi la sama2..hehe..syok je..

Farra Dhelina said...

comey gak rocker ni, wrna wrn.ctk!

halimatun saadiah said...

bestnya husna dapat bouncer baru..bukan selalu tau blh dapat barang baru ni..anak ke2 memang mcm tu..recycle je apa yg boleh..jimat..tapi xpe,nanti baju2 dapat yg baru..sbb girl..naseb bek...

~dYaHaHa~ said...

sis, ape kes dgn buaian? meh la share dgn amor...

amormie007@gmail.com

sue said...

chantekkk... beli kat ner??? Berapa RM??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...