K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Wednesday, December 8, 2010

HighEsT OuTpUt pAgI TaDi


hepi sgt pagi ni..dunno wat epen, Husna nenen cam biasa gak malam2 2-3kali bangun..
tp saya perasan, tiap kali makan malam lewat, the next morning mesti yield kategori lebih sikit dari biasa.

ka sebab makan coco crunch dengan fresh milk tengah-tengah malam?.. hmm malam ni leh test lagi lah...

ni first time, pam dapat banyak ni..mcm saya bagitaww dulu, output susu masa Husna tak semeriah hadiff..

9.5oz at 7.00am today.

Syukur Alhamdulillah....

10 comments:

Pah Zarihan said...

wehhh banyak nyaaaa.....eii best best!

Hanz said...

meriah susu itewz! alhamdulillah..rezeki husna.. ;D

nieda said...

salam..
tahniah...rezeki anak tu

Mieja@Amiizaa2001 said...

salamss rozi,

caiyok-caiyok :)
nak cikit.....hehehehehhe...

Rozy said...

Pah,

tetiba ja pah..aku pun hera aku makan apa smpy jadik byk tu.

Hanz,
syukur

Nieda,
ha ah rezeki Husna.

Kak Mieja,
alaaa...akak laaaaaaaaaagi powerkan...

Hana Seman said...

Rindu rasanya nak dapat hasil sebanyak tu... Dulu belum peod, macam tulah....
But still cukup for Firas..

Afne said...

wowwww

Momma Mia said...

wow suke tgk hasil perahan itu
tahniah!!

dakapan_rindu said...

wauweee
sgt meriah hasilnya
dah try semula ke mkn coco crunch n fresh milk...

Rozy said...

to all,

tenkiu tenkiu..

dah try balik dgn coco crunch+fresh milk.. ahahah bad news back to 6oz..kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...