K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Friday, December 3, 2010

BaCk To ThE uNiVeRsItY!


Yes, my mood has came back..I'm now back to the university completing as many as possible courses in the module.
Fill up my free time between tasks.
It is an online university or can be said as Teleflex University <--baguskan.
I believe I am among those you scored the most courses in my company..
even last time I gained the first place *clap clap.

Okie dokie, back to the class. *At this moment trying my level best to complete the active listening course.

Choww!

4 comments:

Hidayah said...

cam tak penah dgr je..citer la lebih ckt pasal ni..

Dayah said...

ingat ke back to U smbg Msc ke phd ka..Canggihnya nama..Telefex U tu..KOmag dulu, KOmag College..( bukan U, kolej baru.ngeee), tapi WD la ni, tadak nama...huhuh

Shaza Shamsuddin said...

nih macam online courses yang company provided ekk? kat co. ku dulu pun ado. tapi instead of finishing up the required trainings/courses, aku pi carik course lain. hahaha..

Rozy said...

Hidayah,

ini University kilang punya..target sorang kena habiskan 4 courses setahun.

Dayah,
U tu.. siap ada credit CEU.. tp rozy pilih yg sonang2 ja..nak bg banyak habis course..hehehhe

shaza,
ha ahh.. yg company provide.. aku wat banyak2 konon2 mcm terer la kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...