K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Wednesday, September 16, 2009

Contest Disini Kisah Coklat ku Bermula Result - Yeayy! Menang!

Syukur..entah pasaipaa..rezeki ku mencurah2 sejak akhir2 nih.. Latest contest join "Disini Kisah Coklat ku Bermula" dengan submission aku di SINI, berjaya dapat tempat pertama kategori tulisan karangan SPM di blog cik sitisifir10. Cam xcaya laks... hehehehhehehe untung memang suka makan coklat...untung memang banyak makan coklat taim trip Gunung Tahan tu..

To hubby..yg mintak royalty sebab publish gambaq dia lam entry tu --> "nanti dapat cekelat ni kita kongsi naaa"..


Ni hadiah yg bakal ku dapat pas raya nanti..

Praline Chocolate : Super Premium Chocolate (48pcs) + Panned Chocolate



Thanks to coklathalal sebab wat contest yg best nih...

7 comments:

sue said...

huhuuu... sakan!!! sapu bersih.. congrats rozy.. su personally suka jgk ngn citer coklat rozy tuh.. simple ng sweet jek..

Ely Hasrul said...

hamboii congrats! mmg dh agak la ko menang tapi hadiah tu mmg super sedap aje..

Hanz said...

betullah rozy..rezeki u mencurah-curah bulan ramadhan ni...alhamdulillah..me tumpang sronok...

shakeymirza said...

tahniah...da agak sure menang..nak sikit coklat..heheheh

ibu_arifa said...

apa punya mandrem lah rozy pakai yer...semua masuk menang saja..

nnt kasi peluang kt saya plak nk menang jugak!!!

hehehe...gurau jer...TAHNIAH yer..

Rozy said...

Thx semua,

elok sangat dapat news baekk ni.. me kind of down today...stress dengan keja..

will share the choc with you all but only for display ..hehheheheh
nak rasa kalau brani...mai rr parit buntaq.. ngeh..ngeh..ngeh..

Hayatie said...

wah..'saya menang motor" lagi ni hah...wah2 sakan!...rejeki..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...