K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Wednesday, September 9, 2009

My Rak Buku GiveAway Result - Yeay!! Menang!

Result Giveaway buku nih dah keluar..cam xcaya jaa aku menang... best sangat sebab leh pilih buku kat kedai online Rya... MY RAK BUKU .. memang xsangka n3 contest ku di SINI menjadi pilihan RYA.

Ni announcement from the she towkey...

"First of all, I nk ucapkan tq kepada yang sudi
take part dalam giveaway ni..
Dan juga tahniah pada yang berjaya..
Pada yang tidak, jangan putus asa..
Insyallah akan datang,
First Place:
I pilih pic ni sebab suka tgk pemandangan belakang tu..
Mesra alam gitu..
Macam saya jugak, kalau pegi mana2 mesti ada 1 buku kt tangan..
So bila kelapangan leh baca..
So, tahniah yer Rozy.."

Wah..wahh best sesangat..
so buku yg ku pilih adalah buku by Poulo Coelho BRIDA.. this is going to be my first encounter with this author.. hope I will like her?/he?




8 comments:

Hanz said...

Wah! Wah! Rozy! Seronok anda yer! Tahniah! Nanti review ler buku yg menang itew... :>

Hayatie said...

wah..tahniah!..sure hepi sakan tu..hihi!

Rozy said...

Hanz,

tenkiu..
review? awak kena tunggu tahun depan kot.. sebab mau bercinta nak habis nih..hehehhe

THA,
Hepi laa..xpenah menang contest lagik nih..

nadnye said...

tahniah rozy.. suka gambar kat atas tu..

yOkOyOpOyO said...

yahooooo... enjoy ur day rozy.. suka la aku tgk ko berlasak lasak dlm hutan gitu.. lepas dapat baby dah pegi belum? ehh kalau nak join bleh ker? hehehehehe syiok gak sekali sekala melasak nih.. tapi takut jantung yg tak mampu nanti muahahahahahah...

Rozy said...

syaza,

dah dapat baby..xdapek laa nakpi..
kalau nak join kita pi kemping-kemping kat tepiran utan dahlaa..

.~jelly D. said...

rozy,
paolo coelho memang best. very talented writer and i only read his book je these days walaupun berulang kali.

tahniah

Rozy said...

Thx Didi..

ngah nunggu hadiah nih..hehehhe
xsabaq lak nak setat baca..cuti raya nih kan panjang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...