K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Thursday, September 17, 2009

Hadiah Menang Contest dah Sampy!!

2 hadiah sampy kat opis rini..
walaupun ku tengah kaluit (read macam orang Abi kat Perlis cakap), ku tetap nak update gak kesampaian hadiah pada ku..
Ni hadiah saguhati dari UmmiKhayra, perfume OneDrop, tho x menang dengan baik hatinyaa UmmiKhayra still gak bagi hadiah..Baik kan?

Yang bawah nih dari Kak Yong dengan hadiah yg ditaja..menang contest men ayaq dengan budak kecik..


Dapat tudung kaler silver (ku suka sangat..xdak lagi kaler nih), buku The Jungle Book (kenan simpan tunggu Hadiff besaq sikit..kang dia xbaca tp koyak..tp ku yg bakal baca lu kot..), maruku..ohh maruku ka nama dia r..tp bakal ku makan lu satgi pas bukak posa.. lagi One Drop perfume..hmm dari UmmiKhayra lagik nih rasanyaa..

To Kak Yong and all the sponsors...
TERIMA KASIH BANYAK2...
SELAMAT HARI RAYA!!


Ku masih tunggu hadiah buku cita nih...

3 comments:

ibu_arifa said...

banyaknyer dapat hadiah..syoknyer

hehehe..wangi la rozy raya ni :P

nadnye said...

ahh la banyaknya hadiah dia.. kena pinjam aura menang nie..

kakyong said...

rozy bulan ni murah sungguh rezeki.. byk menang contest...

maruku??? hahaha.. tu kalo dulu2 kita panggil kuih gunting.. la ni ku mesin2 kan jer... hahahaaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...