K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Monday, September 28, 2009

Hah!! Adakah!!


Ohh tuan keta, ku mohon ampun naa upkan nombor plate keta mu inih... sempena bulan mulia nih....

Ohh apakah!! Veetulkah apa yg ku nampak inih?!
Pagi tadi OTW antaq Mr Asben to stesen bas --> Hahahaa sian kena nek limousin panjang pi keja rini.. desupp keta nih potong secara kureng asam...
aikk!! len macamnya nomboq plate.. sekilas panjang nampak QBABI, korang nampak camtu gak x? Ker aku ja..toink..toink...
Ku and Mr Asben siap debate lagik whose the owner of the car.. a chinese or an indian
Sampai kat stesen bas..wanita bertudung yg kuar..aiseyman..cam xcaya laks..

12 comments:

mamanoa said...

hah!!!! bia btul???
org ni da terdesak sgt ker pakai no.plat tu!!!
agak-agak la kalu nk guna no.tu pun..kalu xnk nmpk sgt jarak kan la nombor QBA 81,so xder la nmpk cam O~BABI..hahah..giler lawak..
aku rasa keta tu saper masuk kna samak tu..NAJIS..NAJIS..NAJIS...MUGHALLAZHAH!!!!!

Hanz said...

Betul Rozy yang pakai keta tu pompuan pakai tudung? aper motif dia yer? ISh...takkan x perasan kot!

Hayatie said...

aisey...betul la...
atau pun die ingat..dia leh interpret word tu as "QBABY" kot..since 1 takleh jadi Y plak..mane la tahu...tapi apa2 pun..maybe terang2 nampak word BABI tu..huhu! Cam malu pon ada....

sayaseorangsurie said...

haha.. nak boh BABI-Q tapi takleh..tu pasal dia boh lagu tu. kesian empunya kereta.. musti sepanjang perjalanan dok kena kutuk ja.. nasib2..

zieha said...

uihh..asal jpj x tahan je keta cam tu sbb plate alphabet gan number dekat sgt tew..
cpt2 report kat jpj..hehehe

yOkOyOpOyO said...

secara kebetulan kot. mungkin empunya kereta lahir tahun 81 ker... hehe ;)

adwan encem said...

hmmmm tu la akibatnya kalau tak ngikut undang2.... ape kejadahnya rapatkan no n huruf??? nak eksen la tuh, konon canggih, konon sempoi, konon mcm2 lagilah... padan muka dia... tak kan dia tak perasan kan... atau mmg dia jenis yang perasan bagus ekekekekekeke.....

Rozy said...

QBA tu kan plate Sarawak..keta tu jumpa kat Perak so most likely plate tu plate beli kan,.. tp yg heran tu apersal towkey bab-one x bettig skali number tu r.. or peminat pork ka?

memang kompem malay punya keta sebab pompuan pakai tudung yg kuaq n kami parking sebelah keta tu jaa...

Nik Ha said...

nampak cam rozy gak.kalau jumpa tuan dia kena tanya nih apa motif wat lagu tu??

Ely Hasrul said...

aiseh aku pon penah jumpak gak platnye BAB1 tapi xnmpak la pulak tukang dreber nye.. hehehehe

Ummi Hanie said...

Salam kak Rozy ,

salam perkenalan !
sy dok dekat ja dgn USM Transkrian tuh .. mai la umah..

sy add akk yea?

Anonymous said...

laa biasala tue.. xder aper pesal no plat.. korang kutuk xpasal2 dpt dosa.. dier lak dpt pahala free.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...