K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Thursday, September 10, 2009

Contest Jom Bermain Air - Yeayy!! Menang !!

Ishh..menang lagi rini cam xcaya lakss nih...2 hari berturut2 menang contest..syukur sesangat.
Berita gembira lagi hari ni.. thx to Hanz sebab inform.. xprasan pun result dah keluar...
Xsangka betul n3 yg ku buat di SINI boleh menang.. yalahh..gambaq yg ku submit pun a bit blur..


Neway, tenkiu pada Kak Yong sebab mengorganizekan contest yg happening nih (banyak giloss penyertaan).. and tenkiu juga kepada juri2 yg baik hati membuat pernilaian..

nota kaki: syoq sangat arini..sampy bila pam susu dapat lebih dari biasa..hehhehe

4 comments:

Ely Hasrul said...

menang sbb mandikan dlm toilet pon pakai tudung hehehe beshnye dpt hadiah ape?

Rozy said...

wuishh..kena pakai laa.. hubby tapis lu gambaq lam entry..

hadiah dapat nanti ku wat n3 khas..hehhehe

ibu_arifa said...

tahniah...suka abb tgk hadiff suka sgt bila dalam besen mandi dia tuh.

tahniah! juga sbb menang contest buku tuh :)

Nik Ha said...

tahniah!rejeki bln ramadhan ;)sy pun nak kena mandikan Adnin dlm besen gaklah, kalau pgg berdiri tu asik nak jatuh je sbb member tak reti duk diam dah..ngeri je takut licin kat toilet tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...