K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Wednesday, January 6, 2010

To tHoSe Yg LiNk kAn R.U.M.A.H.K.A.M.I

[Sila scroll further down tuk latest entry... toceyyy!!]

Salam,

Saya tahu saya xglamer macam sesetengah orang yg ramai follower..
Tapi saya tahu ada kawan2 saya yang dah link kan blog saya ke blogroll masing..
Oleh yg demikian, saya berharap kalau laa blog kawan2 saya nih saya TIDAK link kan ke blogroll saya, tolonglahh tinggalkan komen di entry ini supaya saya boleh link kan..

Terima kasih kerana sudi link kan blog ini.



Sekian.

19 comments:

sue said...

ingtkn rozy nk organize contest td. maklumla mood contest tgh naek ni.. hihiii

Ely Hasrul said...

ha la! aku dh excited dah ingt ko nk buat contest hahahhaha

nadnye said...

kami pun tak glamer.... sob..sob ..sob :>

Honey said...

Saya nyer ada ker ???

http://hanifadhlina.blogspot.com/

Afne said...

afne suka follow blog rozy. rozy ada di blogroll bfing mommies afne hehe

cahaya_arif said...

link balik..lama dah jadi follower u nih

roshda said...

hi..
saya slh sorgnye :D

Rozy said...

Honey,
saya dah link kan.

Afne,
iye...link blog kita org yg sama jaa... hehehhe

cahaya_arif,
saya pun dah link kan..

tenkiu naa

Rozy said...

sue, ely,
ada gak planning nak wat...tp x terbuat-buat..

kak nad,
ahhh nyiammpahhhh baca....kak nad glamer pa..

Rozy said...

roshda,
tenkiu... saya dah link kannn

ina said...

rozy..dah lama ku link kan...hehe

Rozy said...

Thanks ina,

saya dah link kan...

Hayati said...

Alahai. Kak yati lagi la tak galmour. Buat blog entah apa-apa.

Cahaya Kehidupan Airis Arissa said...

Ingatkan surprize pasal contest. Tp kalau xde contest pun mmg saya letak link rozy kat blog saya. Suka baca post rozy ;)

Rozy said...

Airis,

Saya dah link kan blog awak...terima kasih..

k.nieza said...

salam, dah lama dah link... rozy, apa citer? lama x sms... bila nak tambah anak??.. hehehehe...

SarahJaudi said...

Kak ana link kan blog sy ye..tq...http://kissthephotostudios.blogspot.com/>

Rozy said...

wokeh

Rozy said...

wokeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...