K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Monday, January 25, 2010

FiNaLlY HaDiAh kU sAmPy jUa!!


Penantian selama 4 bulan akhirnya tamat jua...ingat tak contest My Rak Buku yg me dapat no 1 tu.. banyak kali me mintak status penghantaran hadiah dari organizer di blog peribadinya (ish..macam nak link ja nih..hehhehehe) ..janji nak hantar..xhantar jugak.. pastu setelah me bg hint-hint pada organizer nya di Anda suka join contest? di Ratu Hati... organizer msg akan hantar.. me still tunggu2 dengan penuh kesabaran..

Akhirnya....tibalahh yg dinanti2 di saat me dah putus asa...ewahh..macam ler mahal sangat hadiah tu... tp bestkan dapat hadiah..hatta brapa pun nilainya...

The thing is...mana2 forum yg me join, the she organizer pun join gak and actively lak tu.. so i do believe she knows siapa saya.. (sebab me use the same id..which is my name).

Anyway, thanks a lot ya for sending me the hadiah..and to those yg still waiting for hadiah from organizer, keep on chasing...itu hak kita tawww!!

11 comments:

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

wah buku dr feberet author ku...enjoy the book..besh...

Ely Hasrul said...

kalu besh sila la kasik summary.. hahaha malas baca tapi nk tau.. sebok aje aku nih.. hahaha

weh rozy.. kasik email add,aku privatekn blog aku.. patu sila2 lah ke www.packmelove.blogspot.com

lagik satu .. masih menunggu ulasan pasal breadmaker hahahah lagik satu aku nk nyebok..

MAKCIK REHAN said...

setuju...setuju... keep on chasing. hehehe

Farra Dhelina said...

waaa..akk da dpt adiahhh..best2.. sy pya yg tu pun da dpt..baru je dpt sbtu yg lepas.. ;)

Hanz said...

Rozy...hadiah yg lagi satu yg kita pernah discuss dulu, u dapat tak? I sampai kesudah tak dapat!

Rozy said...

ija,
tenkiu.

ely,
entah bilaa laaa aku nak abih baca..
okes nanti aku pi bgtau kat blog ko
breadmaker tu ku tunggu duit bonus lu laa baru beli..nanti dah try leh kasik review..hehehhe

makcik rehan,
sudah semestinyaaa..hehhe

hanz,
yg mana satu nih, me received all the prezzies dah..

KELLY910 said...

salam ziarah..
enjoy reading yah...

Rya Rizyana said...

:D Enjoy the book..

Afne said...

bertambah dh koleksi buku rozy. tingat rak buku rozy yg penuh buku tu hehe

shawls yg afne menang contest seindah butterfly pun tak dpt2 lg.. dh email tp takde balasan pun hmmmmm

kakyong said...

hadiah contest? uhukkk.. kakyong ade lagi 2 org yg belum send hadiah contest main ari tu.. dah setgh tahun ke?

shakeymirza said...

bes nye dapat buku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...