K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Thursday, January 21, 2010

HaNtU iCaK AmIk BuDaK KeCiK NiH!!!

Hahahahhaha... best betul.. sekarang me dah tau camna nak suh dak kecik keluar dari bilik air (bila dah lama sangat main air pas mandi), keluar dari bilik (especially bila tengah sebok tarik-tarik baju dari drawer)

Me just need to tune my voice to high pitch and said..

"Antu icak....ammmmiiikkkk budak kecik nih......"

dengan pantasnya HadiffBolat akan berlari keluar... hehehhehehe mission accomplished!!

Apa itu icak? Icak adalah cicak yg memang banyak kat umah..dan Hadiff eventhough he really excited tengok cicak...rupanya dia takut gak...cicak adalah the first living creature yg dia boleh sebut dengan clear.."ICAK"..hatta kucing pun dia panggil "ICAK"..kadang2 ikan pun dia panggil "ICAK".. cicak telah laa kan..

Gambar dibawah tiada kaitan dengan Antu Icak..just gambaq budak takut Antu Icak dengan Abah dia lenyek pisang tuk wat coq kodok...



6 comments:

mamanoa said...

hadiff...tomey..pipi tetap maintain bolatt...gajinnyer tulun papa

mamanoa said...

hadiff...tomey..pipi tetap maintain bolatt...gajinnyer tulun papa

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

huih pandai nye buat cekodok..mintak skit.

MamaAdwanEncem said...

hahaha... AdwanEncem pun cicak adalah salah jenis makhluk Allah yg dia takut@geli selain lipas... Mula igt dia tak geli @takut sbb xcited tgk cicak... tp rupanya takut bila one night dia kata akuttt bila tunjuk cicak di dinding.... hahahaha...

geramnye nak geget pipi bolat hadiff....

arelong zara said...

cumilnye hadiff...mcm anak kite gak..tembam..geram tgk.

Adlina Husaini said...

sis, umah ina pun byk cicak tak suka laa dok menyapu buangan hamba allah tu,,takut aisy kutip ngap pulak..nak letak apa ek bg cicak takmai?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...