K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Wednesday, June 16, 2010

NeW fLuFfY aNd pOs lAjU

For the first time in my life dapat 3 parcels in a day. Did expect this sebab recently banyak betul duit habis.. plus got a good bisness deal.. (hehhehe leh fund for new carrier lagik <<--camnalaa bisness nak untung kann..).. One gauze wrap for my newborn in guava... Shaklee confinement set Breastmilk storage. The wrap is so soft, already washed and ready to be used... tp nak ready camna ekk baby pun lom kuaq lagik.. Mr Asben as usual... senyum saja.. initially rasa cam a bit segan to tell him the price of that piece of cloth.. but as usual his remark was "Ada saya kesah sayang nak beli apa pun?.. " Love you dear... *hugs*.


Shaklee vitamins ni kes semangat nak menguatkan badan nih.. bought from Arnie... see if there is any significant effect ( a good one la kann..) on my body I may consider buying the whole bottle terus.

Breastmilk storage bag, the cheapest I found in the net, tp ada lagi satu website shipping dia charge is cheaper.. may be next purchase beli dari situ.. Semangat nak penuhkan deep freezer balik. Really miss my pumping session..uhuhuhu.. but I need to buy a new set of soft fit for my FS..the corong seems to be degraded and become oily... rabak lagik RM85..

pst: rini makcik semangat berposting kat sini.. isi masalah lapang...jangan jeles...

11 comments:

Intan Azmira said...

good preparations

fiza said...

Rozy, shaklee confinement set ni brapa reganya? Tgh prepare gak ni, masih survey lagi. Yg cheapest Breastmilk storage milk tu beli kat website mana plak. Kongsi² kan pls (^_^). Klo tak nak reveal kat sini...hang email lah (^_^)

afizahrahman@gmail.com

Huhuhuh...satu hapa pon tak prepare lagi.

Aishah Megahasz said...

Wrap tu beli kat mana?

Rozy said...

mira,

lg lambat baby nak deliver lagi banyak fuluss abis.. hehhehe

fiza,
yg paling murah kat http://www.enjoybreastfeed.com/index.php/breastfeeding-breast-milk-storage-c-44_23
shipping dia RM5 lebih ja..

aishah,
wrap beli kat wombfruit, combine dengan MBW members dapat diskaun 20%.

Rozy said...

shaklee set rm100, tengok semua yg jual set ni pun rega sama ja.. aku beli kat arni, genkimomma.com

ibu_Arifa said...

byknyer rozy dapat percel hari tu.
mmg bestkan online shopping.. senang..main klik2 jer..jgn terboros sudah lah..

nadnye said...

sama la dulu pun selalu beli breast storage bag kat situ,
rozy, kalau agak2 kene beli banyak utk accessory FS utk baby, beli dari uk, lagi murah walau dengan shipping cost..

bab yang hubby tu, hehehe, my hubby pun tak pernah tanya berapa harga, duit bininya jea..:P

Rozy said...

k nad,
nak beli corong tu ja.. kalau kat website sini sekali shipping dapat 85 kot.. kalau beli dari uk lg murah ker?

kakyong said...

wow..
daku pulak yg teruja tgk mak buyung ni bershopping... :)

CatlinaFly said...

eh warp tu utk ape?wrap mom ke baby nye?hihi..tumpang seronok tgk rozy bershopping..sy pun ingat nak beli medela PIS atau FS nanti lah kalau E-ein ada adik

Rozy said...

cat,

itu stretchable wrap for baby <--tuk maknya gak..hhehhehe suit for newborn very soft to skin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...