K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Friday, January 14, 2011

PoTtY TrAiNiNg hAdIfF

Hm.. I am planning to potty train Hadiff this coming Chinese New Year holiday.
I hope with 4 days holiday, me and Hadiff will achieve the target.
At this moment, I am searching/looking around for info on potty training.
And also looking around for good and affordable training pants.
If you have any advice/comments or suggestion, please let me know.

Thank you so much!!

regards
Rozy

3 comments:

Mieja@Amiizaa2001 said...

ROZY, bagusnya hadiff dah nak potty train....:) dulu masa allysha-ali kmieja pakaikan spender, bila nak kencing, poo poo mintak dia bg taou...

Shaza Shamsuddin said...

yeay nak potty training dah. perkara yang paling aku tak sangka aku bleh suka. ;) i've shared some stories on my blog, rerajin baca lah. rozy, aku x pakaikan afra training pants ke ape ke. pakai je seluar cam biasa. alhamdulillah skang dia off-diaper dari pagi sampai sebelum tidur. ;) tatau bila nak train malam plak. blum ready. kekeke :p but anyway, have fun and good luck! ;)


Aksi ke Sekolah Giveaway Contest
UPSR-5A, PMR-8A, SPM-9A

Farra Dhelina said...

nk strt potty, tapi takut lah..hehehe kena amik kesempatan time cuti je lah kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...