K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Friday, January 14, 2011

Training Pants

Found several with good reviews.

Super Undies by Starbunz







from lildanzel.com http://www.lildanzell.com/index.php?act=viewProd&productId=1541
RM66 discounted to RM52 -> banyak tu diskaun.

or

Imse Vimse

from miabambina http://www.miabambina.com/store/WsDefault.asp?One=1127
RM57.50

Hmm.. yg mana nak try nih?

yg murah pun ada, tp takut fitting tak bagus lak

Macam Nissen 5 layers Training Pants






Only RM13.90
dari mybabypitstop http://mybabypitstop.com/products/Nissen-5-layers-Training-Pants%252d--Tiny-Bear.html#

kena fikir ni..
hmm....

3 comments:

Hanz said...

Rozy, hambali punyer yang Nissen tu, ok gak..1 kali pee x ler bocor lagi tapi elokler tukar untuk keselesaan anak. Satu lagi Hambali pakai pull-up cd antsy pants. Boleh jadi training pants kalu tak masukkan insert tapi boleh jadi cd yang memang terer keabsobrpbannyer biler masuk insertnyer.Tapi payah sikit nk dapat sebab x available locally...

Blh check my previous chat here:-

http://thehoneybunch.blogspot.com/2010/04/review-on-antsy-pant-cloth-diaper.html

Farra Dhelina said...

info yg menarik ni, bila2 blh la refer blog kak rozy

Hanim said...

Imse Vimse comel. Tapi bocor gak. Snap Eze pakai 2 kali kot.

Last2 panty Mothercare RM70/3 pieces. Err... bila dah ada 6...tgk2 dia nak pakai panty biasa je. So baik la beli grown up undies je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...