K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Wednesday, March 9, 2011

ADiK!! Baca A,O,E,U


Abah dah tampal A,B,C dan 1,2,3 di dinding rumah..dah nampak macam tadika pun ada.
Okaylaa boleh Hadiff ikut-ikut membaca
Tapi Hadiff suka kalau adik pun baca samakann
Kalau Hadiff baca, Husna kena baca jugak :p

 
Adik.... A,O,E,U 


Adik, jangan main..baca!!


Adik, dah bunyi tensen kena paksa..:p

Entah bila laa Ummi nak home school Hadiff betul-betul ni..
Malas betul Ummi ni
sedangkan Hadiff memang berminat pun..

4 comments:

Hidayah said...

ala comeinye husna duk lam bakul hehehe..tulah ingat nak tampal gak dinding bg Jose blaja ckt2..homeshcool hanya utk org yang rajin hehehehe..same la kita bila ntah nak start kunun

Normaliza said...

Alolo..comelnya adik duk dalam bakul.

Pandai abang ajar adik baca yek.. :)

shima said...

pandai baca takpe...leh dh g school tu.hehe

E`n1x said...

chomel! husna kene dera duk dlm bakul lol!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...