K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Wednesday, March 9, 2011

OK Tak?

Nak bertanya sikit ni...
okay tak layout blog saya macamni?
kaa semak..hehhehehe
Thanks ya pada yang sudi jawap....
Nahh bunga untuk awak!!






gemokknya saya.. :p

6 comments:

mirah said...

Rozy, ok juga. Yang sebelum ni pun ok..hihi sebab 3 column dan entry kat tgh. yg ni pelik sket lah sebab entry kat tepi. Tp ok je, lelama nanti dah biasa juga..

sorry if tak membantu.
Btw, mirah dah dpt ssc boba tu..nice.

Hidayah said...

ok da ni..sng nak baca....

Rozy said...

mirah,

enjoy the carrier..kalau ada apa2 just tanya kat MBW ya.

dayah,
tulaa nak kurangkan kesemakkan..

Normaliza said...

Ok..ok..warna putih. nampak cantik & kemas :)

Afne said...

ok gak ni. tak semak :)

Dd said...

better yang ni. simple and clean.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...