K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Wednesday, July 20, 2011

3.t.i.e.r.e.d.s.k.i.r.t.s laaaaagii

I sew 2 skirts for my best friend's daughters, Puteri Zara Mikhail and Puteri Melissa Mikhail. (cute names)
She is my only friend who had been with me when I was down and helpless.
I really cherish our friendship and org kata kawan sampai tua..
Yes, she is one of the selected ones. :)

Mr Asben commented that my sewing skill has improved and the prints I've chosen for this project is sooo english..and he likes it.
I do hope Zack and her daughters will like them too.




Please bear with my obssesion in sewing, i hope it is not permanent..:p
and hope I could blog about other things too.
But now, I just want to spend my time sewing!!!

5 comments:

Ila said...

memang cantik,nasib baik tak de anak pompuan...hehehe...

Jom Baca Nak Duit Raya Tak?

kemboja said...

alamak..comel2nyer..pandai laakak jahit.. hehe anyway kak, kalau sudi jomla join bloger penang di facebook.. saja2 nak kumpulkan seberapa ramai yg boleh bloger penang. boleh ping blog disitu juga..ehehe akak search ja komuniti bloger penang.. tq

Rozy said...

ila,

thx..kalau ila ada anak pompuan sure ila pun jadik pandai jahit.

kemboja, wokie..wokie..

E`n1x said...

i still want this customed to a longer length for Dayana =P~

Anonymous said...

Ya Allah, terharu aku baca....serius aku baru baca artikel yg dah bertahun ni....princess2 tu mmg suka sgt skirt tu (bertingkek2 la katakan..hehe) and now dah turun ke arissa plak...

Kita jatuh kecewa sesama, blajar erti hidup from each other...dan akhirnya naik menemui kebahagian almost pada masa yg sama dan anak2 kita lagi pun born dekat2 sama kan....

Rozyanna, kau satu dalam beribu....walau kita jauh, aku x pernah lupa, persahabatan kita amat istimewa...aku begitu admirer kau, kau sumber inspirasi aku "supermom anna" ��

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...