K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Tuesday, July 19, 2011

b.a.b.y.n.e.w.b.o.r.n.s.e.t

I sew this set for a friend who expecting a baby girl in September.

Hope she will like it.
Consists of itty bitty dress and a baby booties.




OK, a friend said my bog has turned into tukang jahit blog :p
Should I create another blog dedicated for my sewing activities?
But not sure if I'm ready to actively manage 2 blogs..kang bersawang lak.
What say you?
Thanks ya!

pst :-suka lak dengan sewsukasukie.. the name exhibits sewing as an activity for fun for me.
OK tak?

10 comments:

Vna Sandhu said...

cutenya!

yes, ngam jugak nama tue..bukaklah blog lain :-)

mizah said...

tak kisah blog baru ke, blog ni ke..nak tgk juga cuci mata dengan hasil jahitan kak rozy yang cute2 tu...heheh

:: Mrs.Eady :: said...

tomey!

E`n1x said...

is that the name u decided on?

Rozy said...

Thanks Vna.

Mizah,
cute cam akak kah? :p

Izwa,
thx.

Lilly,
Ha hahaha it sounds cute. so i guess thats it! :p

m@ri@ said...

cantikkkkkkk..sewsukasuki tu pn best..unik n cute..hehe..

scudmami said...

blog sama pon takpe... tp kalau hang ada plan nak bukak bisnes, blog baru yang dedicated to these stuff lagi baguih...

aku expecting nnt nak hadiah ni gak boleh?? kalau boy, buat jubah & kopiah hihih...

mirah said...

Rozy, suka tgk rozy menjahit ni. Bestnya kalau mirah pun ada passion mcm tu. Nampak mcm lambat lagi lah..

Hihi btw nak tanya, mana rozy beli kain cotton pink tu ya? mirah pernah beli the same kain utk baju kurung aisyah 2 thn lps kot, skrg dia dah tak muat, blh bg khadijah. ingat kalau ada kain, nak beli buat baju utk aisyah pula, baru match dgn adik dia. pls share ya. Dulu mirah beli kat nagoya, skrg mcm dah takde.. tq

Rozy said...

mirah,

cotton pink yg polka dot tu ka?
ada kat kamdar..so far 3 kamdar rozy pi ada jaa kain tu.

mirah said...

cotton pink yg dlm entry ni, yg rozy buat dress dgn booties utk husna ni.. esok nak gi jln TAR> Harus cari ni. Hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...